umřel mi můj stařičký noťas a sháním náhradu. Bohužel už nemám přehled, jak to dneska s noťasy chodí, a tak žádám o radu. Mám zhruba následující požadavky, ale můžu je snížit:
Úhlopříčka 17 palců, Win10, RAM 8GB, čtečka karet, CD/DVD. Finanční limit 15000 Kč.
Noťas bude sloužit na filmy, net, fotky a takové ty základní věci. Na hry není třeba, možná občas na nějaké nenáročné jako např. fotbalový manažer nebo jednodušší onlinovku.
S notebookem se bude manipulovat minimálně, ale bylo by fajn, kdyby panty něco vydržely.
Už jsem se ptal dvou kamarádů a zjistil jsem jen, že nebrat HP a Acer. Ale každý má svoje zkušenosti, takže to beru s rezervou. Já osobně favorita nemám.
Nejsem zrovna technický typ, takže rozšiřovat RAM sám by byl asi oříšek, ale nějak bych si poradil. Raději bych samozřejmě 8GB RAM v základu. A podsvícená klávesnice by byla taky super ale není to podmínkou.
Za každou radu nebo názor budu rád. Pokud to bude nutné, spokojím se i s úhlopříčkou 15.6. Děkuju předem za každou radu a přeju hezký večer.