Ok zkusím to aukro. Jj je to zbytečné platit 3 tis. když si za to můžu koupit lepší grafiku apd.
Dodatečně přidáno po 7 minutách 53 vteřinách:
Donald64 - díky za sestavu. Tak mě napadá není lepší koupit ryzen 5 1600x místo ryzen 5 1600. Je to už víc než mám rozpočet,ale kdyby byl výkonnější. Díky za odpověď
https://www.czc.cz/amd-ryzen-5-1600x/209973/produkt
PC na streamování
Re: PC na streamování
Nemá cenu kupovat x já 1600 na taktovat na 4.2 ghz
Case: Fractal Define R5 4x fan Noctua Redux.
Cpu: AMD Ryzen 5 2600
Psu: EVGA SuperNOVA 750 G2 750W
Gpu: MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X
Ram: Corsair DDR4 3600MHz CL16
MB: ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II
Cpu: AMD Ryzen 5 2600
Psu: EVGA SuperNOVA 750 G2 750W
Gpu: MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X
Ram: Corsair DDR4 3600MHz CL16
MB: ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II
- Killing joke
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
1600X se oproti 1600 nevyplatí, viz plno článků a recenzí.
Ok
Dodatečně přidáno po 1 hodině 40 minutách 22 vteřinách:
Ještě jsem chtěl zeptat. Budu si kupovat novou klávesnici a myš. Co jsem se díval tak hodně lidí používá drahé klávesnice a myši. např.Razer DeathAdder Chroma a mechanické klávesnice. Zajímá mě je to opravdu nutné kupovat si tak drahé periferie? Pochybuji, že drahé periferie mají vliv na výkon ve hře...
Děkuji za odpověď
Dodatečně přidáno po 1 hodině 40 minutách 22 vteřinách:
Ještě jsem chtěl zeptat. Budu si kupovat novou klávesnici a myš. Co jsem se díval tak hodně lidí používá drahé klávesnice a myši. např.Razer DeathAdder Chroma a mechanické klávesnice. Zajímá mě je to opravdu nutné kupovat si tak drahé periferie? Pochybuji, že drahé periferie mají vliv na výkon ve hře...
Děkuji za odpověď
- Killing joke
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na výkon ve hře samozřejmě vliv nemají. Zda to má smysl nezbyde než vyzkoušet.
K tomu procesoru - výkon bys zvedl 1700, která má 8 jader, ale už je dražší.
Ohledně těch periferií. Běžným lidem stačí obyčejné periferie okolo 500Kč. Pokud však hraješ profesionálně nebo jsi náročný, tak si koupíš mechanickou klávesnici, která má rychlejší odezvu než membránová právě díky mechanismu, kvůli kterému tlačítka reagují na stisk dříve (nepotřebují k zareagování dostisk, jako membránové), což opravdu hrozně maličko zrychluje odezvu mezi klávesnicí a PC. Myšky jsou ve vyšších cenových kategoriích odlišné hlavně senzorem, popřípadě lepší ergonomií. Klasický senzor není tak přesný, nezvládá takové zrychlení a zaokrouhluje pohyb - což ty dražší obvykle nedělají.
Ohledně těch periferií. Běžným lidem stačí obyčejné periferie okolo 500Kč. Pokud však hraješ profesionálně nebo jsi náročný, tak si koupíš mechanickou klávesnici, která má rychlejší odezvu než membránová právě díky mechanismu, kvůli kterému tlačítka reagují na stisk dříve (nepotřebují k zareagování dostisk, jako membránové), což opravdu hrozně maličko zrychluje odezvu mezi klávesnicí a PC. Myšky jsou ve vyšších cenových kategoriích odlišné hlavně senzorem, popřípadě lepší ergonomií. Klasický senzor není tak přesný, nezvládá takové zrychlení a zaokrouhluje pohyb - což ty dražší obvykle nedělají.
Donald64 - já právě měl levnou myš a klávesnici a moc dlouho nevydržely. Mechanickou jsem měl možnost vyzkoušet a je to fakt lepší,ale ta cena. Díval jsem se na Amazon a mají tam levné mechanické klávesnice za dobrou cenu např. https://www.amazon.com/Redragon-KUMARA- ... B016MAK38U podle recenzí není špatná. Škoda, že se u nás nedá koupit
Jinak myš jsem si vybral https://www.alza.cz/steelseries-rival-1 ... Aq6G8P8HAQ co myslíte?

Ano, tahle myška je fajn. S tou klávesnicí ti neporadím, to musíš směřovat na někoho jiného.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”