O té Logitech popřemýšlím, jen ještě 2 dotazy kdybych si chtěl koupit Zowie tak jakou sérii by jste mi doporučili EC, FK nebo ZA a druhý dotaz je jak je na tom ta Logitech G Pro Gaming díky za rady.
Nejdříve jsem měl R.A.T. 5, která zdechla po 3 letech a ted mam asi pul roku tu Logitech G502 a jako super. Ale zas nehraju fpska, takze asi treba vyzkouset a dystak vratit
Pokud chceš myš na palm grip, můžeš se kouknout po Mionix Naos 7000, ale ta je už hodně velká. Od Zowie je dost populární EC2-A a FK2. Logitech G Pro je blbost, protože až na detaily je to úplně stejná myš jako Logitech G203 a stojí mnohem více. Jinak je ta myš dobrá.
Recenze na G502 začíná ve 4 minutě https://www.youtube.com/watch?v=VnrDu7ISbfo jsem si myslel že ta myš nebude až takhle moc hlasitá, je možný že měl špatný kus ale tahle recenze mě právě že odrazuje od G502, a když na to koukám tak jsme už vyřadili Logitech G Pro Gaming a SS Rival 300 a zůstala nám tu Zowie, Mionix a ještě Logitech G502 jestli změním názor.
EDIT: A samozřejmě se podívám i na další recenze zatím mě G502 odrazuje třeba to další recenze obrátí.
Můžeš si tam zařadit tu Logitech G203 - stojí jenom 1k a má senzor bez akcelerace a predikce. Pokud by Mionix Naos byl moc velký, tak se podívej na Mionix Castor.
Jediná společnost, o které vím, že si musíš stahovat software, je myslím Razer (ale moc nevím jak je to se Synapse). Myši od Logitechu i od Mionixu bez problémově fungují bez SW. A ten sw si stejně jednoho dne stáhneš, protože bez SW nezměníš DPI, podsvícení, makra...
Tak já nevím, mám tady na výběr z docela dost myší ale já se prostě nejsem schopný rozhodnout :(
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 23 minutách 11 vteřinách: Tak nakonec jsem si vybral značku Zowie a zmenšil jsem to na 3 varianty ZA11, FK1+ a EC1-A teď by mě zajímalo jestli nevíte někdo která z těchto 3 variant je nejlépe zpracovaná od kolečka, kabelu a samotné myši. Omlouvám se za to že jsem byl tak moc nerozhodný díky moc všem za rady.
Mám ec2-a aj fk2. Rozdiely sú tieto: Na ec2-a scroll aj click kolieskom ide ľahšie. Pravé, ľavé "myšítko" má podstatne menší odpor na ec2-a. Bočné tlačidlá má jednoznačne lepšie fk2. Kábel = žiadny rozdiel. Ak by si mal ešte nejaké otázky, pýtaj sa.