SSD 256GB je to málo nebo ne?
SSD 256GB je to málo nebo ne?
Chtěl jsem se zeptat jaký je váš názor na pevný disk typu SSD s kapacitou 256GB? Budeme mi to jako běžnému uživateli stačit? Nebo to je málo a bylo by lepší k tomu mít i HDD? Prosím o radu.
Re: SSD 256GB je to málo nebo ne?
Co je to bezny uzivatel ?
Windows - staci
Office a par dokumentu - staci
Hry, filmy, muzika - nestaci ani omylem
Windows - staci
Office a par dokumentu - staci
Hry, filmy, muzika - nestaci ani omylem
Když si zítra koupím chleba, bude mi stačit na den nebo na 2 ? Kolik si myslíte, že bych si ho měl koupit ?
Já jedu už 3 rokem na 256 a je to pro mě naprosto dostačující uložiště. Když se chci podívat na nějaký film, tak si ho stáhnu, kouknu na něj a smažu ... nevidím jediný důvod, proč si to nechávat na disku. To samé u her ... potřebuješ mít naráz nainstalovaných 5 her ? A když něco dohraješ a víš, že to dlouho nezapneš, tak proč to opět nechávat na disku ? Na tohle si musíš odpověď sám ...
Já jedu už 3 rokem na 256 a je to pro mě naprosto dostačující uložiště. Když se chci podívat na nějaký film, tak si ho stáhnu, kouknu na něj a smažu ... nevidím jediný důvod, proč si to nechávat na disku. To samé u her ... potřebuješ mít naráz nainstalovaných 5 her ? A když něco dohraješ a víš, že to dlouho nezapneš, tak proč to opět nechávat na disku ? Na tohle si musíš odpověď sám ...
No, to snad musíš vědět sám, zda Ti to bude stačit, ne?
Já mám třeba na notebooku 256 GB a tam mi to stačí, kdežto na stolním PC mám jen na systém a programy 512 GB, na data pak HDD.
Já mám třeba na notebooku 256 GB a tam mi to stačí, kdežto na stolním PC mám jen na systém a programy 512 GB, na data pak HDD.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Na notebooku jsem měl ještě před pár roky 64GB, teď jsme vyměnil notebook a už 3 roky 128GB a stačí to bohatě, ale je to pracovní notebook (nějaké ty simulační a výpočetní programy, nějaká grafika) tedy žádné hry, filmy, hudba a takové, to vše je uloženo na síti.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
ondra91 píše:Když si zítra koupím chleba, bude mi stačit na den nebo na 2 ? Kolik si myslíte, že bych si ho měl koupit ?
Důvod proč nechávat hry na disku i když je momentálně nehraješ muže být takový, že nemáš tak rychlý download aby se ti 70GB velký GTA V ze steamu stáhlo za dvě hoďky až si to příště budeš chtít zahrát. Já třeba nemám rychlý download a GTA stahuju klidně i 8 hodin.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Google pixel 9 pro xl 16gb RAM a 256GB Rom
od p3v4x » 04 pro 2024 23:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2610
-
od Martab