Máš tam SO-DIMM RAM - RAM do notebooků. Potřebuješ DIMM. Nejlepší teploty napájecí kaskády z levných desek má Asrock AB350 Pro4, ale ta má zase vysoké zvlnění napětí. Vezmi buď ten Asrock, nebo MSI Tomahawk B350 nebo Asus Prime Plus B350.
S tema ramkama to bylo otravný, projizdel jsem kompatibility list kodama ramek z heureka (cena/rychlost)... nemohl jsem nic najit,... nakonec jsem nasel tyhle Adata, 2800mhz a podporovana rychlost 2667. Doufam ze s novejsim Biosem to pusti na 2800.
Zdravím potřeboval bych poradit s výběrem pc pro kamaráda. Chce ho postavit do 40 000 kč
Je tu něco co by se dalo změnit za levnější nebo něco k vylepšení za podobnou cenu.
Hraje na 165hz 1440p
Děkuji
Poslední příspěvek
S cpu souhlas, pokud je to na hry
u AMD není úplně nutný mít paměti s tak ostrým časováním, stačí í CL36, ryzeny na to nejsou moc citlivý a rozdíl ve výkonu bude minimální
Co třeba takhle?
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
AM4 a AM5 tady mají shodnou montáž, jako u většiny jiných chladičů.
Akorát AM4 a AM5 CPU mají trochu jinak umístěny hotspoty, což u některých chladičů může být trochu problém.
Zdravím,
koupil jsem si nový SSD disk, který jsem vyměnil za Intel Optane v notebooku od Lenovo.
Jenže problém je v tom, že SSD disk nikde není (ani v biosu) i když podle toho co jsem slyšel mělo by to být kompatibilní, ale nejsem si jistý.
Vyměněný...
Poslední příspěvek
A stacil by WD Black SN770 NVMe 1TB ?
Samsung je rychlejsi ten Pro, ale stoji o 40€ viac
Ahoj, potřeboval bych poradit o novým procesoru k sestavě. momentalně mam R5 5600 a přemýšlím že původní prodám a koupím nový, rozhoduji se R7 5700X nebo R7 5800X.
Nejsem si jistý jaký vybrat, jeden žere 65W druhý 105W.
taký otázka zní jestli to...
Poslední příspěvek
Shokata88: 3200MHz bude oficiální podporovana rychlost, ale není problém nastavit i vyšší, na té samé desce mi s Ryzenem 5600X funguji 2x 16GB 3600MHz Kingstony.
Ahoj dlouho jsem nevyužil tohle Forum o pomoc :D . chtěl bych herní PC do 70k nemusí to být přesně 70 :D čím méně tím líp. Vybral jsem si tyhle komponenty. Air cooler hlavně kvůli menší náročnosti k údržbě. Nemám v plánu cokoliv Taktovat v PC.
Je...
Poslední příspěvek
Jo ten disk by mohl být klidně Kingston KC3000 :D rozdíl tam není tak velký a ušetřím 1000 na dvou :). Dobrý tip. U té grafické karty myslím že ty ceny RTX 5000 řady bude zase ze začátku přestřel a budou nedostupné tak nevím jestli má smysl čekat....