Tak PC už dneska dorazil. S firmou jsem naprosto spokojený, objednával jsem v neděli večer a v pondělí dopoledne už mi psalo PPL, že přebrali zásilku. Opravdu palec nahoru

Krabice byla suprově zabalená a vycpaná, takže i kdyby se snažili sebevíc, tak nebyla šance to během přepravy nějak poškodit. Navíc mi vyšli vstříc, jelikož jsem zapomněl zadat napájecí kabel k monitoru, a už v neděli mi psali, že to není problém, že mi ho přidají.
A co se týče PC. Zvenku samozřejmě sem tam nějaká oděrka, je to repas. Monitor je však jako nový, bez jakéhokoliv znaku používání. Nevěřím, že je repasovaný

konkrétně to je:
https://www.superlevnapc.cz/lcd-monitor ... tav-a.htmlJinak počítač funguje absolutně bez problémů. V idlu je krásně tichý. Udělal jsem PassMark test, viz. foto. K testu RAM jsem se ještě nedostal.
Nejsem dost znalý, abych mohl hodnotit komponenty. To přenechám zkušenějším. Je mi jasné, že HDD, zdroj a deska nebudou zrovna ideální. Už podle toho PassMarku to nevypadá moc dobře. Docela by mě zajímalo, co zdejší lidi z oboru. Jak moc špatné to je?

časem plánuju SSD a lepší RAM. Ale za tu cenu jsem maximálně spokojený
Přidávám fotky, ať se můžete podívat, co a jak.
Každopádně stránku a taky PC s monitorem rozhodně doporučuju, není jim, co vytknout
Rád si poslechnu, co si o něm myslíte. Takže s kritikou jen do mě

opravdu by mě zajímal váš názor, sám PC zhodnotit takto nedokážu. Díky za zpětnou vazbu.