Já si dovolím pár dodatečných informací:
5 let záruky je sice hezké, ale nezapomeňte, že u SSD je podmíněna její platnost TBW (TeraBytes Written ), která je u tohoto 1 TB disku naprosto směšných 200 TB...

Každopádně ale záleží na využití - pro někoho tohle není problém na SSD zapsat za rok, někdo této hodnoty nedosáhne ani za 20 let. Pokud bude disk využíván jako skladiště her, tak by to mělo být více než dostatečné.
Každopádně, výdrž není to jediné, co je u QLC NAND buněk špatné. Oproti ostatním NVMe diskům bude znatelně horší i rychlost čtení a zápisu (náhodného i sekvenčního), kdy IOPS se blíží spíše SATA SSD diskům než NVMe a po zaplnění SLC cache se při sekvenčím zápisu s tímto konkrétním modelem dostanete na úroveň dnešních HDD = 250 MB/s. U her to opět není nijak moc důležité, protože tam vás zajímá zejména rychlost náhodného čtení.
Já bych si takový disk do PC nekoupil a sáhl bych raději po něčem jiném. Uznávám ale, že je to tím, že se moje využití SSD značně liší oproti vašemu. Je mi ale jasné, že si QLC své uživatele najde. A kdo ví, třeba se stane to samé co s MLC disky, kdy je TLC v consumer sféře převálcovalo a prakticky vymýtilo...