Zdravím všechny, prosím o pomoc s výběrem GK pro kancelářské účely. Rozpočet nemám, ale vzhledem k použití bych bral jednu z TOP10 nejlevnějších... PC využívám pouze pro kancelářskou činnost, žádné hry, žádné filmy... Jediným požadavkem je, aby nebyla karta hlučná a aby bezproblémově zvládala 1440p.
CPU AMD Athlon II X3 455 (3.3GHz, 1.5MB, socket AM3, 95W) MB Gigabyte 870A-USB3 - AMD 870, DDR3
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Nazdar,
potřeboval bych nástin PC, v hlavičce uvedený rozpočet, pro synovce, ALZA,
Ryzen, GK Nvidia, pouze herní PC. Preferovaná hra Baldurs Gate 3. Pakliže vleze do ceny i monitor bude fajn. Bez OS.
Díky moc.
Zdravím,
kamarád plánuje pořízení nového PC a poprosil mě o pomoc. Budget je 30k , plánuje hrát na svém monitoru 1080p 165hz . Jedná se tudíž pouze o krabici bez dalších periférií .
Jediný jeho požadavek je spolehlivost a rozumně vypadají sestava...
Poslední příspěvek
Děkuji všem za rady. Upgradoval jsem MB na GIGABYTE B650 EAGLE AX, downgradoval gpu na RX 7700XT a vyměnil zdroj za doporučovaný Seasonic místo původního Corsair. Výsledná cena tudíž je dokonce o něco málo nižší. Téma tímhle tudíž asi uzavírám.
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Ahoj, poridil jsem LG 43UD79 4K 43" monitor a moje grafika GT710 nema spravny vystup.
Taky mi v bsplayeru nejedou dostatecne rychle 4k 60fps videa. Hry nehraju.
Prosim o radu jakou levnou, asi bazarovou, grafiku koupit. Na jake typy se podivat,...
Poslední příspěvek
Samozřejmé není nikdy nic ... protože ďábel je v detailu.