Zdravim, Rad bych popropsil o sestaveni herniho PC do 60k bez OS, rad bych poprosil o sestaveni dvou verzi, jedne do 60k s monitorem s 1080p na 144hz a druhe ciste bedna, zajima me jesli v tech sestavach bude nejakej rozdil. Diky. hindiyaar.in
Naposledy upravil(a) seena dne 10 bře 2020 13:24, celkem upraveno 1 x.
třeba ňák takhle, případně počkat na novinky Intelu... možnost tam plesknout R9 3900X (k němu lepší desku) s ohledem do budoucna (teď to výkon navíc nepřidá), pro snížení ceny pak RTX 2080S, tak jako tak to ale už sou sestavy na QHD hraní (i UHD dle hry a nastavení)...
Ahojky. Co lze prosím v dnešní době pořídit za 24-25k?
Nemusí to svítit, je mi jedno jak vypadá.
Díky moc
Poslední příspěvek
Ta sestava od Hangliho je OK.
Ale zdroj bych vyměnil za:
Na zvážení je také výkonnější varianta CPU (bez box chladiče v balení):
Případně kombinace do limitu 25k s R5 7600X + grafika SAPPHIRE AMD RX 9060 XT 16GB
Kamarádovi teď skládám nový herní pc.
Jelikož jsem dlouho nesledoval aktuální dění ve světě HW komponent, chtěl bych se vás zeptat zda mnou navrhovaná sestava je v pořádku.
Využití pc bude zatím na hraní her ve Fhd ale do 2 měsíců má v...
Poslední příspěvek
Ja som kupil dnes 9070XT o 70 euro viac ako som mal 9070, tiez gigabyte
Ahoj všem, známá mi poslala že by chtěla pro syna herní pc a prý už objednala toto a teď se mě ptá jestli neudělala chybu. Že to ještě zaplacené nemá a pokud by to byl fail, ty by jim to tam nechala.
Já v se této HW oblasti zas tolik nepohybuju a...
Poslední příspěvek
S OS není problém, instalací dělám ročně desítky. Včetně těch kde je potřeba BYPASS na HW nebo ten debilní MS účet.
Díky