Přeintal W10 z HDD na SSD Vyřešeno
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přeintal W10 z HDD na SSD
vadit by to nemělo, ovšem nemusí si navzájem sednout, stopro to ověříš jedině vyzkoušenim... a nejen vypnutej komp, ale taky zdroj nebo vytáhnutej ze zásuvky...
Re: Přeintal W10 z HDD na SSD Vyřešeno
jj, to mi je jasný, a vadí jiná značka mezi sebou nebo to je jedno ?
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
ve většině případů je to jedno, ale něgdy si holt nesednou ani skoro totožný moduly stejnej značky, prostě jediná jistota je to zkusit...
A poradtě mi prosím ještě nějaký dobrý program na čištění - registry, update driveru, .... - antivir budu klasicky požívat Avast, ale nějaký kvalitní čistič nemám
Žádný program na čištění není třeba, akorát to může zhoršit. A Avast je ta největší prasárna, která se sama chová jako spyware a zároveň trojský kůň.
Ok, takže nějaký dobrý antivír ?
Comodo Firewall + antivir. Případně Comodo firewall + Windows Defender. Záleží, co jseš za uživatele. Pokud rozumný, co nekliká na každou kravinu, rozmyslí si, než z mailu otevře podezřelou přílohu, neleze na pochybné stránky (a když už, tak ve speciálním sandboxovaném prohlížeči) a neinstaluje soft z uložto - tak by stačila ta druhá možnost. Pokud jseš opak toho, co jsem popisoval - no, tak to bych možná zvažoval i ten zas**ný Avast.
No dnes - naistaloval jsem ten soubor Windowsku z ofiko stranky na flashku, pak jsem vypl pocitac, vyndal bapajeni - vyndal HDD pripojil SSD - spustil a chce to po me kod, tak ho tam zadam - chci automaticke nastaveni - hup - UPOZORNENI viz. Obrazek co ted?
Dodatečně přidáno po 5 minutách 10 vteřinách:
Klikl jsem na to pokročiteljší, mám dát nový?
Dodatečně přidáno po 5 minutách 10 vteřinách:
Klikl jsem na to pokročiteljší, mám dát nový?
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”