Tak bych řekl, že super. Nejdříve jsem chladil tu i5-11600 Noctuou u12s - s tou šly teploty až přes 80°.
Tu jsem vrátil a vyměnil za Noctua D15 - a hned 10° dolů, pěkný. Jenže i 70° je slušný topení v tom "sklípku", kde žiji

Teď jsem tedy nahoru dal dvě Noctua NF-A12x15-PWM a maximálku jsem měl podle HWinfo 67°, ale průměr byl kolem 60°, což je pecka.
Dá se teda říct, že to pomohlo více jak 5°v zátěži, a v klidu to teď vidím i pod 30°, což je naprosto úžasný.
Všechny ty vysoké uváděné teploty jsou při spuštěným Cyberpunku - ten mi příjde, že procík asi nejvíc vytěžuje z těch posledních herních pecek, jedu ho na max s RTX a 1080 rozlišením.
Zkoušel jsem RDR2, KCD, GTA5, Zaklínače3 nebo Horizon Zero Down - nic z toho nezatopí CPU jako Cyberpunk.
Jinak větráky v té Corsair500r mám jen základní - dva vpředu, jeden vzadu a jeden na boku. Na pr*el dostává hlavně tím, že je v tý malý místnosti a ještě k tomu ho mám vtlačenej mezi kontejnerem se šuplíky a bokem stolu, je takovej přidušenej, chudák...