jinak já už to označil za vyřešený,ale vzpomněl sem si ještě na jednu věc..poprosil bych admina jesi by to zas odoznačil sem totiž vocas
vypisuji soutěž kdo kde na netu najde nejlevnější repro 2.1 Logitech X-230 !! vítěz získá pochvalu a mé uznání že něco ušetřím neváhejte a zapojte se do soutěže ještě dnes !
zákl: MSI K9N6SGM-V proc: AMD Sempron 3000+ RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB HDD: 149 GB Windows XP Home SP3
2 Blue Spirit: Promiň, že jsem neodpověděl, ale zabalil jsem to..
2 benik.martin: Zajímavá soutěž Nevim, ale dle mého stojí všude cca. stejně. Nějak jsem se po nich nepídil, ale zkus třeba tady. Nebo je mají na Alfě o pár korun dráž.. GL;)
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
stavia sa budova do ktorej v budúcnosti chceme vložiť reproduktory do rôznych miestností ( pre predstavu - niečo ako na základných školách - zvonček do každej triedy) a je najvyšší čas už osádzať kabeláž.