Vybíráme Základní Desku Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

bereline
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Vybíráme Základní Desku

Příspěvekod bereline » 09 úno 2009 21:13

ne reagoval jsem na to co psal, "NIKDE" není nikde jako nikde ...

je zbytečné se s tebou hádat, ****** se člověk narodí a ****** zůstane, takže gl
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club

Reklama
iMohos
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod iMohos » 09 úno 2009 21:14

2Spyke: tím sem myslel OT,že ti tvoji roboti nemají se základní deskou nic společnýho,ale nechtěl sem nic říkat o hloupích lidech.Jo a rytíř na bílem koni : koně naštěstí nemam a k rytířovi mám taky naštěstí daleko :D

Tím sem se do vás nechtěl navážet,to vubec,ale přeci jen,řeší se tu něco jiného :smile:

edit:// tak sem se koukal na propiho příspěvky ...... dlouho sem se tak dobře nepobavil :D nic proti
edit2:/ 2Propi :ta vypadá dobře,ale šel bych do tý první (co sem ti posílal) přeci jen,ta ECD nebo co je nějaký pochybný,začožto ASUStek .... kvalitka :bigups:
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3

propi
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod propi » 09 úno 2009 21:21

ok uvidim co se da delat

iMohos
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: Vybíráme Základní Desku  Vyřešeno

Příspěvekod iMohos » 09 úno 2009 21:25

OK,myslim,že tohle téma je uzavřené,tak proti šíření spamů prosim o LOCK
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 10 úno 2009 01:08

Pepas: Že ho nevidíš Ty, neznamená že ho nevidíme ani my.. :wink: Navíc k tématu jsem se již vyjádřil, dále jen reaguji na příspěvky, ať už na ty normální od ostatních nebo na ty nesmysly od propiho. A že se ti to nelíbí, není opravdu můj problém. Btw. v některých jeho diskuzích chybím..

iMohos: Jenže to nejsou moji roboti, nýbrž propiho. To on s nimi přišel, aby mě k nim přirovnal, já si je jen vypůjčil a použil dál.. :lol: A ano, řeší se tu něco jiného a omlouvám se ostatním, že to musí číst, ale když propi na moje příspěvky nereaguje každý den, tak se toho snažím alespoň využít. A že ses u jeho příspěvků pobavil? Tak to věř, že nejsi sám, my se bavíme vším, co z něho vypadne. A že to jsou občas fakt pecky :D

propi: Abych ti pravdu řekl, po přečtení Tvých příspěvků mi dalo hodně práce vstát a sednout si opět na židli.. :lol: Ale záměrně si tě nechávám nakonec, ptž jedině Ty mě dokážeš každým svým příspěvkem překvapit a naprosto odrovnat. Když už si myslím, že si vyčerpal všechna svá esa, přijdeš s něčím novým, neotřelým a ještě blbějším :lol: Ale co mě udivuje je fakt, že na hlavního manažera, což je jistě vysoce postavená pozice ve společenském žebříčku, se chováš jak nějaký jouda z vesnice, bohužel spolu s tím jde i Tvůj styl vyjadřování. A že mi se z něčeho vykecáváme? No to přece nemůžeš myslet vážně.. :lol: Zřejmě absolutně nechápeš, co ti zde píši, viď? Nebo, což je druhá varianta, to nechceš chápat. Jen jsem se ti snažil osvětlit, že když už se něčím obhajuješ, neměl by to být výmysl z Tvé hlavy. Většinou se na to totiž přijde, viz. to s tím prodejem. Možná, že máš rozdvojenou osobnost a nepamatuješ si, co si psal den předtím, ale to je celkem nepravděpodobné. A kdyby přeci, rád se ti omluvím a jako pozornost pošlu nějaký ten bonbón.. :wink: // Avšak narozdíl od Tebe my alespoň reagujem na to, co napíšeš. Jelikož ty si už měl tolik příležitostí se ozvat a nezkoušej říct, že si to nečetl, ale nic si neudělal. Zřejmě nemáš co říct, prostě ti chybí argumenty, což je ale stejné i v tomto topicu i přesto, že si se ozval. Meleš jen kraviny a oháníš se naprostými nesmysly. Btw. jak si přišel na to, že ti chceme pomoct? :lol: Však my dobře víme, že tímhle nikomu nepomůžeme, to jen Tobě ještě nedošlo, že to není ani záměr. Ale co mě opravdu pobavilo, by to s tím narozením mimo termín. Samo o sobě to není to není nějaký extra vtip ba naopak, ale od Tebe mi to přijde k popukání. Navíc narážky tohoto typu, pokud si tedy dobře vzpomínám, jsem zažil naposled na ZŠ. Co bude následovat? 'Kecneš' to na nás? Ukážeš na nás zrcátko? Myslím, že na to, aby si touto lacinou poznámkou někoho urazil, jsme již příliš staří. Škoda, ale nevzdávej to, neměl bych se tu pak komu smát. // Co máš stále s tím přirovnáním k malému dítěti? Ownera si, pokud se nepletu, přirovnal k 8-letému a teď nás k 10-letému, fíha, děkujem. Od dítěte Tvého formátu to vyvolá minimálně úsměv na tváři.. :D Vím, že jsem se na to ptal již několikrát, ale prozradíš nám konečně kolik je Tvůj ctěný věk? Já jen, že mám uzavřenou sázku a chtěl bych už vyhrát :lol: A že si nepřišel řešit naše miniaturní mozečky již víme, ty jsi totiž vyvolený, ten co nás přišel spasit. Ale myslím, že jsi na dobré cestě, ptž pokud budeš v těchto hlodách pokračovat, nedávám tomu dlouhé trvání než se nám opravdu něco stane :lol: // A že víš od čeho ten level? No jasně, že to je od spamování, nikdy jsem tu nikomu nepomohl. Ale otočme tuto poznámku na Tebe, pověz mi komu a kdy si pomohl Ty? Dle mě totiž minimálně posledních 100 příspěvků řešíš jen své problémy a to opravdu nikomu zde nepomáhá, ale budiž. A co se týče spamu - naše miniaturní mozečky alespoň dokážou stisknout tlačítko 'upravit', ale to je zřejmě inteligenční úroveň, na kterou ty teprve vzhlížíš. Jako přímo ukázkovým příkladem spamování a sbírání příspěvků by mohl být Tvůj topic Restart Pc. Ale klidně se tím oháněj dále.. :lol: // A říkat berelinemu něco o 'hranici', a že může kecat jenom ho*na a spamovat, no ehm, být Tebou moc se ohledně tohoto nevyjadřuji. Vyvaruj se tomu alespoň do doby než to nikdo nebude moct říci s jistotou o Tobě, což bude zřejmě ještě nějaký ten pátek trvat.. :wink: // Co dodat nakonec? Snad jen, že neočekávám, že mi odpovíš, nebo spíš, že mi odpovíš na úrovni s použitím rozumných argumentů, ale to jsem věděl již když jsem tento příspěvek začal psát. A nebo víš co? Neříkej už vůbec nic, ptž akorát se zde ukazuješ jako naprostý hlupák, což je trochu smutné. Ne ani tak fakt, že jím opravdu jsi, ale spíše to, že si to stále neuvědomuješ :roll: Ale jinak si nám to nandal, jsi borec! :D
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 10 úno 2009 15:49

Tak jsem se teda zeptal maminky, zda jsem se narodil vážně moc brzo nebo snad moc pozdě ? a fíííha, narodil jsem se tak akorát, ale zajímá mě jiná věc, ty ses narodil?, nebo tě vaši někde našli ?? :bigups:
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club

kyoshounited
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod kyoshounited » 11 úno 2009 20:42

ahoj, když tu to tak čtu, lituji toho že jsem na fóru jenom tak krátce, ptz jako docela joke, xD nevim no, myslím že propi toho asi neví tolik kolik dělá ale nečetl jsem všechno co kdy psal a každej se může někdy splést, nechci tu dělat jak toho umím, ano, mám některé stupidní dotazy ale jedná se o věci které jsem nikdy nedělal a nejsou moc intuitivní, jinak si myslím že s kompama docela umím a o překlepech bych se tu nebavil každej se někdy utne ale je fakt že už když tu odpověď píšete tak vám to ukazuje co máte blbě takže... a jinak, myslim si že Spyke nemá body za spamy ptz něco umí a dost reaguje a to ze ti nadává a tlemí se ti? tak to máš blbý, muj názor je že ze začátku si z tebe udělali dvakrát joke a ty jsi to svým chováním rozvedl tak jak to dopadlo Spyke jenom reagoval a musím uznat že docela dobře xD
no dobře no sem trochu lamka

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 12 úno 2009 13:46

kyoshounited: Ahoj, jsem rád, že si se alespoň trochu pobavil, ono taky co jinýho se dá dělat než řechtat, když čteš co z něho padá za pecky.. :lol: Ale abych ti trochu osvětlil situaci, tak my jsme si nezačali. Pokud si dobře pomatuji, tak ze začátku jsem mu i v nějakém topicu pomohl. V pohodě, sice měl blbé dotazy, občas se i překlepl, ale co.. kvůli tomu se svět nezhroutí. Pozornost na sebe upoutal až když se tak hezky vyjádřil o Ownerovi, pokud chceš můžeš si ten jeho výplod najít. No na to prostě nešlo nereagovat a zřejmě si domyslíš jak to šlo dál. Začali jsme si ho všímat a zjišťovali, jakej člověk to je. A když radí blbosti, ptá se na kraviny, lže, spamuje nebo zákládá stále duplicitní témata, jen těžko můžeš mlčet. Prostě abych to uzavřel, tak jen díky tomu jsme teď tam kde jsme. Založení propiho Fun Clubu byla jen taková třešnička na dortu.. :D Pomalu by stálo za zvážení, zda-li nemáme udělat Top 10 propiho nejhloupějších příspěvků, popř. dotazů. Btw. pokud máš chvilku pročti si je, stojí to za to. Jen mě teď mrzí, že potom co byl okřiknut kvůli špatnému chování se už neprojevuje. Škoda, takovej zábavnej kluk to byl.. :lol:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

kyoshounited
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod kyoshounited » 12 úno 2009 20:15

vtipnej a inteligentní xD jdu se na to kouknout a zvážím i členství v klubu, i když já mám taky dementní dotazy a je mi za ně trapně ale tak ten nejsem robot no xd jdu se kouknout na ty články, neni tady založenej topic třeba propi fun club?
no dobře no sem trochu lamka

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • více ssd na desku asrock b450 pro4 Příloha(y)
    od bugicek7lpCZ » 03 lis 2024 16:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    1476
    od MrVoltz Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 08:17
  • Jakou desku b350 a výš mATX s 2x M.2 NVMe sloty?
    od b.m » 21 led 2025 23:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    6
    4080
    od b.m Zobrazit poslední příspěvek
    02 úno 2025 00:50
  • Základní deska k AMD 7 9800X3D
    od viktorsavo » 06 led 2025 13:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    6
    1930
    od viktorsavo Zobrazit poslední příspěvek
    08 led 2025 15:47
  • Windows 11 a základní deska
    od Seismosaurus » 10 pro 2024 16:03 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    2848
    od pcmaker Zobrazit poslední příspěvek
    11 pro 2024 07:59
  • Vadná základní deska? Příloha(y)
    od Sirkosta » 19 kvě 2025 15:11 » v Problémy s hardwarem
    29
    4724
    od Sirkosta Zobrazit poslední příspěvek
    23 kvě 2025 11:04

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”