samotarrk píše:No ale stejně nechápu proč tyto zdroje firmy montují? Tak například. Můj počítač postavila Alfacomputer. Shoří. A já budu reklamovat a oni budou mít ztrátu, protože namontovali špatný zdroj. Nebo jim výrobce KME zaplatí zničenou sestavu? To asi ne.
Přesně to je ten důvod proč já do sestav které skládám nedávám levné zdroje.Něco shoří a já pak kvůli reklamaci budu mít jen starosti.To si raději připlatím a mám jistotu.Co jsem měl v prvních sestavách levné zdroje tak všechny do jednoho jsem musel měnit.Buďto shořely a nebo se počítač zasekával a restartoval.Po výměně zdroje už bylo vše bez problémů.Původní zdroje byly značek EuroCase -3x,RedStar-2x a jeden KME.Všechny 350W.Od té doby jsem dával Fortrony.Nejčastěji BlueStorm II 400W a ty běží bez problémů doteď.Nicméně i některé EuroCase můžou běžet v pořádku několik let.Ale já už je nechci v sestavě ani vidět.Možná v nějaké low-endové s integrovanou grafikou.
Proč je výrobci sestav dávají.No protože někdy ty dva roky záruky přežijí a pak až odejdou,tak mají zase kšeft z dalšího zdroje.