Tak jsem se po dlouhé době rozhodl pořídit nový comp a potřeboval bych trochu poradit. Půjde o PC především na hry a na grafické programy, 3D programy atd.(to víte student grafického designu) takže žádný zpomalovák. Rád bych na něm frčel GTA IV, atd. no prostě už novější hry. Takže bych vás rád poprosil o pomoc při výběru komponentů protože sám žádné extra zkušenosti nemám Rád bych aby se vlezl zhruba do 15 tisíc víc bych za to dávat nechtěl.. Takže prosím o rady cením si každé...
Je sice lehce přes, určitě ale víc než splní tvé požadavky. 4gb RAM, 4jádro, grafika GTX460 (na hry dobrá, navíc umí pomáhat v některých grafických programech při výpočtech, hlavně Adobe PS, AE, atp), 500gb disk a základovka i s USB 3.0. Oproti tamté hotové sestavě je mnohem výkonější a ani ne až tak moc dražší.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Ježiši díky moc vypadá fakt skvěle něco podobného jsem si představoval :) Opravdu fakt díky ještě dnes pošlu mail skládači Ještě jednou a naposled Dík!
Jen tu všichni víme, že o design nejde Ono teda jak tak na to koukám, ono je to o dost horší To je věc v cenně pěti šesti tisíc, pokud se budeme bavit o komponentech Jinak Žbekyho sestava vypadá z aty peníze velice rozumně v poměru cena / výkon, navíc kvalitní komponenety, nejnovější technologie, osobně bych se jí nebránil.
stesan: Prosím tě, raď tam, kde něco víš. Herní PC si rozhodně na integrované intel grafice nepředstavuju. Když si člověk projde tvé příspěvky tak se mi zdá, že jen děláš reklamu na tento eshop a je ti naprosto jedno co si tam kdo koupí. Nevím, jestli s ním máš co dočinění, používej ale prosím ověřené obchody jako alfa, alza, czc nebo bohemia comp.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Ahoj chci si koupit novou case. Stávající má špatný Airflow a díky tomu se mě přehřeje grafika a sekne se PC.
tahle se mě líbí a vypadá, že má dobrý Airflow. Jinak bedna okolo 3000.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Před koupí si ale prověř zda se ti tam vodník vleze....ale skříň je to relativně velká.
Ahoj budu si pořizovat nový mobil a uvažuji o Samsung A56 co má vyjít. Nebo Za tu cenu se dá sehnat něco lepšího? Měl by stát 12 000. Jde mě o software podporu, že bude mít 6let aktualizace a o Foťák.
Děkuji za odpověď.
Poslední příspěvek
Ak chces tocit videa v 4K/60fps, tak ani A55 ani A56 to neda, cize FE, ktore vie tocit aj 8K/30fps alebo S24 ( pre mna maly display )
Ahoj doposud využívám internet který mě vede od antény kabelem, ale kabel se pořád skřípá někde pod podlahou co mě vede a nejde pak po nějakým čase internet. Chtěl bych to teda řešit Mesh systémem. Mám vybraný tento . Hlavně mě jde o to, že mám 360...
Poslední příspěvek
V místnosti kam vede anténa mám router a od něho vede kabel Ob dvě místnosti k dalšímu routeru a od něj se to rozvádí do 4 PC z toho jeden je na Wi-Fi. Barák mám do L s tím že první router je na hoře L a druhý dole na L. Pokud budu tahat kabel po...
nastal čas si zase po delší době sestavit nějaký počítač, který utáhne nejnovější tituly a budu mít zase na pár let klid!
Naházel sem do Alza konfigurátoru tady tyhle komponent a chtěl bych slyšet názor od ostatních...
Poslední příspěvek
To ničení procesorů byla podle toho, co jsem načetl, poměrně omezená kauza, která byla už někdy na jaře vyřešena opravou BIOSu. Ale jestli to musí být jiná firma, tak třeba toto (při zachování lepší zvukovky): X870 Eagle není moc vhodný - vyšší...