Jaký netbook vybrat?
Jaký netbook vybrat?
Vím že netbooků je strašná spousta,přesto jsem se rozhodl si nějaký pořídit,otázka je ale,jaký...Na ceně nezáleží,v podstatě jsou od 6-7 tisíc (6 tisíc je taková ta hranice).Máte někdo zkušenosti s dobrým a kvalitním netbookem?Díky moc za rady
Re: Jaký netbook vybrat?
Jaký by to měl být notebook ? Musís aspoň mít nějakou představu Notebook nebo Netbook ? Výkon ? Cenu si řekl dobře, ale na co ho potřebuješ a pod. ?
No už v nadpise píšu netbook
,jinak bude na internet,poslech obyč hudby a nějaký ty filmíky a chtěl bych se i začít učit HTML,na to stačí jen PSPad třeba,žádný další jiný aktivity v plánu nemám :-)

ASUS EEE PC 1015PD mám tento a nemám k němu žádné námitky. Jede spolehlivě, dlouhá výdrž baterky...
Tyhle od Asusu se mi taky líběj,no zítra to omrknu u nás ve městě.Zatim díky,kdyby ještě někdo něco měl,budu rád.
Omlouvám se,nevšiml jsem si.
No tak určitě nějaký Asus Eee, 1005PX třeba. Kolem 6000,- nic lepšího asi neseženeš. Musel by si být ochotný do toho dát aspoň 10 000,- ale na ty nároky, které si napsal v pohodě postačí.
Takže se podívej na ty Asusi a něco určitě vybereš.
Pokud to budes kupovat v kamenném obchodě, tak určitě pomůžou a něco vybereš.
No tak určitě nějaký Asus Eee, 1005PX třeba. Kolem 6000,- nic lepšího asi neseženeš. Musel by si být ochotný do toho dát aspoň 10 000,- ale na ty nároky, které si napsal v pohodě postačí.

Pokud to budes kupovat v kamenném obchodě, tak určitě pomůžou a něco vybereš.
No právě,taky si myslim že to stačit bude,já sem zatim student a ještě do školy budu chodit,takže si myslim že i ke studiu fajn věcička :))
Určitě ano, můj bratranec studuje v ústí na vejšce (UJEP) a říkal, že je to do školy ideální.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký vybrat HDD do notebooku na rozšíření ? Příloha(y)
od ski1961 » 16 srp 2024 13:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1768
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 14:23
-
-
-
Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 1968