Chceš říct, že společnost, která spadá pod Acer, nemůže být špatná? Řekl by si to samé třeba o produktech eMachines?

Nemusíš mi osvětlovat, co je Acer zač. Že jsou nejprodávanější, to dnes není snad nikomu novinkou, bohužel hloupost, nepoučitelnost a především snaha nakupujících ušetřit již ano. Ta slepá víra a honba za pouhými technickými parametry, na které jsou lákáni, to mě nikdy nepřestane udivovat. Občas mi přijde, že dát lidem levně dobrý HW do papírové krabice a vydávat ho za NTB, utrhali by mi ruce. Holt, Acer mě již několikrát přesvědčil a upevnil v mém negativním názoru, který k němu chovám. A že jsem se snažil přistupovat, díky některým zdejším uživatelům zde, nezaujatě.
A teď si vezmi, jak na tom asi bude firma, která spadá, tzv. je pod, výrobcem, který vyrábí takové krámy? Orientace Packard Bellu především na design
(kde je to vidět mi je záhadou) pak mnohé vysvětluje. Ano, kvalitou se nemůže rovnat Lenovu, HP, ad., ono už jen postavit tyto značky pospolu do jedné věty chce odvahu. Konkurenci může hledat leda ve svých řadách. Chápu, že teď po koupi, musíš o jejích kvalitách přesvědčovat sebe, když už sis nějaké jejich
'dělo' pořídil, ale netřeba to šířit i zde..