Zdravím,
Potřeboval bych nějaky minipc který bude mít nízkou spotřebu,ale aby tam bylo usb a internet něco jak totu http://www.alza.cz/intel-d425kt-kinston-d190993.htm taky si představuji,ale nevím jakou má celkovou spotřebu vím,že procesor bere 10w + nějaká slabší pamět a slaby HDD tak tipuji,že to veme nějak 40W co?Máte někdo s tým zkušenosti díky předem všem.
mini ITX spotřeba
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: mini ITX spotřeba
K čemu to potřebuješ? Potřebuješ vysloveně počítač? Jestli půjde jedině o stahování, tak to v klidu zvládne lepší router, kdyby ten nestačil tak Alix
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
no na ten router jsem se dival,ale nevim jak to funguje neni tam jak připoji HDD.Potřebuji nějaké minipc nnebo něco kde by bylo usb a internet a kde bych mohl zapojit hdd obycejny. Protže potřebuji nahrát jeden starší programek který mi bude přes ftp posílát data na web a chci to mít zapnuté nonstop proto hledám něco s malou spotřebou.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jak posílat data přes FTP na web? To se ti něco furt aktualizuje na počítači a ty to synchronizuješ?
Na router jde zapojit disk v USB boxu a jde na něj přes FTP přistupovat
Na router jde zapojit disk v USB boxu a jde na něj přes FTP přistupovat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
ano posílat data na web.Myslel jsem to tak,že na ten minipc nainstaluji programek má kolem 20Mb a potom nastavím ftp v programu co je přístup na web to nic to vím a potom připojím přes usb meteostanici a tá už bude posílát data do programku a programek na web.To vše.No a potřebuji tam ten HDD nějaký malý kapacitně myslím abych tam nahrát ten programek.A ty myslíš přes ten usbbox jako externí hdd?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud program neumí linux, tak ti jsou tato řešení k houbám
no to neumi.Potřebuji tam windows.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Potom jedině opravdu něco na ATOMu nebo Llano
asi jsem našel spotřebu toho Atomu který jsem odkazoval v prvním příspěvku,ale nevyznám se v tom.Vypadá to,že to žere jen 30W vi zde http://www.cartft.com/support_db/support_files/Intel_D410PT_D510MO_Review_EN.pdf úplně dole.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2011 12:22) ---
tedy tu ten http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008M27H000VCX
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2011 12:22) ---
tedy tu ten http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008M27H000VCX
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Odpovídalo by, že Tebou vybraný si v zátěži nevezme více než 33W. Obvykle to u všech Mini-ITX s Atomem bývá do 40W. Navíc D410 nežere více než 10W, ať se děje cokoliv. Ale raději bych šel do D525, přeci jen není zase o tolik dražší a bude výkonnější (vyšší frekvence, vyšší cache), i když jen lehce. Stejně to bude v tomto ohledu mizérie, ale aspoň tě může hřát svědomí, že výkonnější Atom se nedělá. Přesněji bych pak šel do Intel Packton D525MW. Avšak na Tvé potřeby by měl bohatě postačovat i ten slabší s lehce menší spotřebou, jen jsem navrhl lepší alternativu.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3572
-
od Magda123
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 11:02