Zdravím Hledám nějake herní sluchatka a klavesnice oboji aby nebylo dražší než 2litry. Klavesnice pokud z podsvicením tak nejlip modrým netrvám na cz rozložení. Sluchatka nemam ponětí nějaka dobrá - diky za tipy.
Zdravím,
mohli byste mi prosím poradit s výběrem sluchátek? Budou používány na běžnou každodenní činnost, jako je poslech hudby, podcastů a sledování filmů. Podmínkou je Bluetooth připojení a cenový limit do 2000 Kč (s možností mírného překročení)....
Poslední příspěvek
Tak jsem nakonec vzal sluchátka Sony, na které jsem tu dával odkaz.
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D
Ahoj potřebuji poradit s výběrem bezdrátových sluchátek do 2000Kc.
Požadavky:
1) zastavení zvuku při sundání sluchátek z hlavy
2) sluchátka budou používány na streamování filmu (služby Netflix nebo Disney+ nebo HBO),ale také hudby spotify
3)...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem se rozhodl pro Buxton bhp 18000.
Kdo by si je chtěl koupit tak doporučuji. Umí si poradit dokonce s audio kodekem EAC3 = Dolby digital plus
Dobrý den,
můžete mi poradit nějakou RGB klávesnici v relaci 1000 - 1500 Kč, která lze nastavit pouze na červenou? Z popisu většinou nelze poznat zda je přepínatelná nebo umí jen duhu. díky
Poslední příspěvek
Já měl Niceboy ORYX a A4Tech Fstyler a obojí umí jen duhu (vypnutí + změnu poměrů barev nikoliv jednu barvu).
Niceboy ORYX jsem měl do nedávna a měl jsem tam nastavený podsvícení jedný barvy.
Řeším zajímavý problém: na notebooku kdykoliv připojím sluchátka, tak dokud nezměním ve Windows na "slideru" hlasitost, tak nejdou slyšet. Je jedno, jestli je mám nastaveny jako sluchátka nebo reproduktory. Pokud vytáhnu jack a...