IGP= integrovaná grafická karta, už víš kdo mluvil o grafice, přece ty v té citaci takže když tam budeš mít jinou grafiku tak tš tato část nemusí zajímat, mne osoně by zajímala spíš ta čest o tom taktování a zvedání napětí, to je fakt bída
napětí pro procesor mi nejde dát na víc, než 1,4V (standartní napětí)
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Konečně je teda vše jak má.Grafika jede parádně(zatím odzkoušeno na dvouch hrách na max. a jedou krásně plynule).Grafika mi nepříjde bržděná a jestli jo tak to nepoznám.Ještě zkusím nej. hry jako Crysis 2 apod..
Kabely jsme natáhl co nejvíc na kraj a postahoval páskama,přidal větráček,ted ještě potřebuju přidat jeden ale už némám výstup na desce na 3 pin(potřebuji něco jako rozdvojovací kabel).
Teplota grafiky při mass efect 2 po 20 min hraní bylo 60 celsia.
Zdraví všechny, potřebovala bych prosím radu, sama se v této oblasti nevyznám Chtěla bych koupit nějakou laserovou tiskárnu jen pro domácí použití(cca několikrát za týden )tak ať má i scanner a kopíruje+ať se na ni můžu připojit přes telefon a...