Koupě sluchátek na hry a občas i hudbu Vyřešeno
Re: Koupě sluchátek
Srovnatelný asi i jo. Možná 

Takže mám mít jasno? Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset a další debaty jsou nadbytečné? :-)
Ano.
Ty ses teda neodbytný
Tak tedy staniž se!
A ještě se dozeptám: Proč spíš ty Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset než http://www.alza.cz/ozone-attack-gaming- ... 223899.htm, když OZONE má parametrově lepší vlastnosti? Prostě jen proto, že s Creative má více lidí zkušenosti, které nejsou špatné a s OZONE zkušenosti nemáte nebo protože jsou Creative skutečně lepší?

A ještě se dozeptám: Proč spíš ty Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset než http://www.alza.cz/ozone-attack-gaming- ... 223899.htm, když OZONE má parametrově lepší vlastnosti? Prostě jen proto, že s Creative má více lidí zkušenosti, které nejsou špatné a s OZONE zkušenosti nemáte nebo protože jsou Creative skutečně lepší?
Protože mají lepší reference
Když je lidé mají a jsou dobré tak proč ne?

Jasně, to já beru, ale mám na mysli, že třeba ty OZONE jsou lepší, ale Creative prodávanější, páč jsou třeba starší, tak je víc referencí, nebo tak něco. Jinak ty OZONE třeba na Alze taky nemají špatné reference, ale těch je samozřejmě výrazně méně. Nevím jak se rozhodnout
Ty OZONE mají pěkný rozsah, takový rozsah většinou mají poměrně dražší sluchátka.

- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Koupě sluchátek na hry a občas i hudbu
Kup si co chceš. My jsme se skoro jednohlasně s ostatními uživateli shodli na Fatal1tkách, jelikož jsou spolehlivé, citlivé a vzhledem ku ceně nejlepší na trhu (ne podle parametrů, ale podle ohlasů uživatelů).
OZONy nejsou špatné, ale nikdo je tu nemá, takže ti nemůže říct jaké jsou.
OZONy nejsou špatné, ale nikdo je tu nemá, takže ti nemůže říct jaké jsou.
Neboj se, ty Fatal1tky taky budou pěkné
))

I já se přidávám pro Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset... Taktéž je vlastním a jsou naprosto luxusní v této cenové relaci. Zkušenosti s OZONE ale teda nemám, porovnat přímo nemůžu. Rozhodně s Creative neuděláš chybu 

Re: Koupě sluchátek na hry a občas i hudbu Vyřešeno
Dobrá tedy, jsem přesvědčen, jdu do Creative. Raději se už nebudu dívat na ta parametrická čísla, jinak nad tím zase začnu dumat... 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1360
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
07 kvě 2025 06:48