Zdravím. Chcem Vás poprosiť,či by niekto kto má čas navrhol zostavu pre kamaráta. Jeho Limit je 13K Čo potrebuje: -Monitor -Dosku -CPU -RAM -GK -HDD -CASE -DVD mechaniku
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Ospravedlňujem sa Zdroj Potrebuje taktiež EDIT: MOŽNO by sa dal použiť ročný OEM "Rexar" 600W ,samozrejme je to Veľké riziko,bol v zostave Phenom II X4 970+4GB+HD5850 a raz strelil počas chodu pc a PC sa vypol, dal sa ale zapnúť
To je jasný, padlo to, když pc byl při zátěži, takže já tam hodím ještě zdroj, a uberu na grafice... 13 520,-
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Dobrý deň. Mám v pláne kúpiť si nejaký herný notebook a chcel by som sa spýtať, či by ste mi vedeli poradiť s výberom. Mam par vyhliadnutých, ktoré nižšie uvediem, ale ak máte aj nejaké iné typy, budem rad ak o nich dáte vedieť (cena okolo 1500...
Poslední příspěvek
No to dosť zužuje výber, tých ntb s AMD až tak veľa nie je :) Ešte som si všimol že v pôvodnom prispevku sa nedali otvoriť linky tak ich dávam ešte raz :)
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně serveru pro počítačovou hernu, který má fungovat jako společné uložiště pro hry pro 25 počítačů. Úplně mi to nepřijde jako ideální nápad, neboť nejsem přesvědčený o tom, že při připojení všech pc najednou to...