Doporučtě cpu/mb/gpu pro tyto tři hry Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Doporučtě cpu/mb/gpu pro tyto tři hry

Příspěvekod warcraftan » 05 srp 2012 00:05

Čau Te
Potřebuji aby jste mi doporučili tyto 3 komponenty (tzn. set). Je mi jedno jestli to bude sephron, pentium, pouze požaduji aby tyto 3 hry: WotLK, Heroes of newerth, Warcraft 3 TFT šli na ucházející detaily při rozlišení 1280x1024 (možná někdy v budoucnu i na 1920x1080)...Stačilo by mi doporučit názvy komponentů, teda hlavně toho cpu/gpu...
Napadlo mě zvolit kombinaci liano A6 3850 + tuto desku za 1k, na youtube sem se díval jak to tato int. grafika zvládá, a jsem max spokojený...Pokud máte třeba levnější alternativu ale dokážete splnit ten požadavek, tak sem s ním.
díky.

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Srp 2012 11:03) ---

Prodám výkoný PC na nejnovější hry Intel Pentium G860(3GHz-1155)-dvoujádro(nový) , Ram 4GB-DDR3(nové) , DVDRW sata-černá(nová) , základní deska GA-H61M-DS2(nová) , rychlý Seagate Barracuda harddisk 160GB-sata(7200) , Casse Midi C-Tech Luxe-černá(nová) , grafická karta Nvidia Gigabyte GT220-1GB-HDMI(nová) , komponenty nakoupeny v Alfě 9.6.2012 +záruční listy , CD drivery , Windows7 , osobní předání v Ostravě

Kolik by jste za to dali? cena bez w7 i s w7

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Srp 2012 11:42) ---

HD 3650, Asus P5LD2 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN), Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133), 2560 MB (DDR2 SDRAM), + case +zdroj a hdd 160GB za 1 500,- to se dá ne? to by mi mohlo stačit na ty hry, díval sem se na gameplay na youtube
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

Reklama
warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Doporučtě cpu/mb/gpu pro tyto tři hry  Vyřešeno

Příspěvekod warcraftan » 05 srp 2012 19:39

To, že si myslíte, že hardwaru rozumím a nepotřebuji doporučit levnou sestavu není pravda...nejsem na tyto low endy...
díky za ochotu...
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”