Ahoj, rád bych si brouzdal na svém mobilu stejně rychle jako na NB. Ale prostě mi internet na mobilu nejde tak rychle. Mám D-Link DI-524 a chtěl bych si pořit něco rychlejšího, myslíte že když router bude mít 2antény tak topojede rychlejc ? Hoďte mi sem prosím nějaké ty routery max do 700,- a nějakou tu babskou radu pro amatéra. Díky
Naposledy upravil(a) Ltb dne 03 zář 2012 16:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Úprava nadpisu
Zdravím. Potřebuji poradit. Chci dostat signál WiFi na zahradu přes zahradní domek. Nějaký routery mám a pokud jsem je " vystrčil" z okna, tak jsem v pohodě chytal signál i přes střechu onoho domku. Ovšem musel jsem mít router venku na...
chtěl bych se zeptat, zdali někdo nemáte zkušenosti a za předpokladu že ano, tak jaké, s poskytovatele internetu Pe3ny. V mé lokalitě vychází ze všech možností nejlépe, ale doposud jsem o tomto poskytovateli neslyšel, tak by mě...
Poslední příspěvek
Ahoj, nemám osobní zkušenost, ale internet našel hodně odpovědí:
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
Ahoj, zdravím všechny.
Potřebuji prosím poradit, jaký dostupný (cca 1500.-) výkonný router pro optický internet od T-Mobile?
Převodník mi nabízí T-Mobile zdarma.
Děkuji předem za info i odkazy na dostupné modely.
Edit:
Opraveno router za modem
Poslední příspěvek
Necely mesic mi na optice T-mobilu funguje Asus RT-AX53U a u souseda TP-Link Archer AX53.