Ahoj, rád bych si brouzdal na svém mobilu stejně rychle jako na NB. Ale prostě mi internet na mobilu nejde tak rychle. Mám D-Link DI-524 a chtěl bych si pořit něco rychlejšího, myslíte že když router bude mít 2antény tak topojede rychlejc ? Hoďte mi sem prosím nějaké ty routery max do 700,- a nějakou tu babskou radu pro amatéra. Díky
Naposledy upravil(a) Ltb dne 03 zář 2012 16:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Úprava nadpisu
Zdravím. Potřebuji poradit. Chci dostat signál WiFi na zahradu přes zahradní domek. Nějaký routery mám a pokud jsem je " vystrčil" z okna, tak jsem v pohodě chytal signál i přes střechu onoho domku. Ovšem musel jsem mít router venku na...
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
chtěl bych se zeptat, zdali někdo nemáte zkušenosti a za předpokladu že ano, tak jaké, s poskytovatele internetu Pe3ny. V mé lokalitě vychází ze všech možností nejlépe, ale doposud jsem o tomto poskytovateli neslyšel, tak by mě...
Poslední příspěvek
Ahoj, nemám osobní zkušenost, ale internet našel hodně odpovědí:
Zdravím. Začal mi blbnout WIFI router TP link Archer AX20 AX1800. Začal často vypadávat signál, někdy se stane, že se ztratí signál pro TV v obýváku, kde byl vždy Signál dobrý. Zkoušel jsem TV připojit na Hotspot přes mobil, TV normálně fungovala....
Poslední příspěvek
Zmer to ve chvili, kdy jsou problemy se signalem.
Jsou lidi, co zapinaji wifi az kdyz ji potrebuji a pak ji zase vypinaji.