Notebook max. 20tis.
Re: Notebook max. 20tis.
A nebyly ty problémy s přehříváním disku citelnější u modelů z procesorem Core i7? Navíc v klidu je ta teplota disku OK a jestli na tom nebude v jednom kuse něco pařit a když už občas něco hrát bude a s podložkou, tak mu to snad nějakou dobu vydrží. Jinak se tu psalo něco o tom, že to přehřívání lze také vyřešit přesunutím HDD na pozici mechaniky a místo něj dát třeba SSD.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
556996324 píše:Je to blbost to HDD ti kiksne i se všemi daty podle mě né hned ,ale později určitě. Po záruce ho můžeš vyhodit ...
A pořáď mít pod noťasem podložku ? To už si kupte PC když chcete hrát.
HDD ti muze kiksnout kdykoliv a v cemkoliv, presto uznavam, ze zde je mnohem vetsi riziko, proto budu ale pravidelne zalohovat. Souhlasim ze na hrani je jednoznacne lepsi PC, ale jak jsem psal vyse, budu tento pocitac pouzivat take do skoly a budu ho tam sebou pravidelne nosit. Na to jsem se take ptal hlavne, zda to pravidelne noseni do skoly tento notebook vydrzi (vaha mi nevadi). A k te podlozce, tu budu mit doma na stole jako odkladaci misto pro notebook, takze je jedno jestli ho polozim na stul nebo na podlozku. Predpokladam, ze se pri zapisovani poznamek a surfovani po internetu tento pocitac tolik nezahriva. Presto pokud si myslite, ze pro tento notebook neni vhodne caste prenaseni, rad si vezmu vasi radu k srdci.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Zář 2012 23:21) ---
_vcn píše:...Jinak se tu psalo něco o tom, že to přehřívání lze také vyřešit přesunutím HDD na pozici mechaniky a místo něj dát třeba SSD.
Ano toto reseni jsem take nasel, i nejake dalsi, ale vsechna tato reseni by mi podle meho nazoru mohla zrusit moznost reklamace, a to se mi riskovat nechce.

Já jsem si koupil ten ASUS N56VM a zatim spokojenost. U toho Lenova mi to přijde, dost muziky za málo peněz - ta grafika. Nevýhoda u toho mýho ASUSu je moc nehezkej TouchPad (je dost obří)
poměrně už slabší grafická karta.
poměrně už slabší grafická karta.
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
Velký touchpad je snad výhoda ne ? Co by jiní za to dali ...
Jak pro koho... při psaní na klávesnici to dost vadí a často se stává, že omylem zmačknu co nechci
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1966
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek