zdravím, po šesti letech jsem usoudil, že by bylo vhodné vyměnit dosluhujícího stařečka za novou krev.
Vyprodukoval jsem tuhle sestavu a rád bych znal váš názor. hraju hlavně závodní a sportovní hry a na střílečky mě moc neužije. doba je zlá, tak bych rád případně i snížil náklady.
předem díky za každý názor :)
Nový PC
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nový PC
Vítej na pc-help.cz
25 479,- Na tvoje hry to bohatě stačí a misto grafiky za 9k tam máš špičkovou skřín a zdroj.
25 479,- Na tvoje hry to bohatě stačí a misto grafiky za 9k tam máš špičkovou skřín a zdroj.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
takže jsem nevhodně vybral case a zdroj? já jsem naprostý laik a vybírám podle toho co kde vyčtu. na co bych měl hledět u těch dvou věcí?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Kvalitou se ta CMka absolutně nemůže rovnat Fractalu, pak si vybral desku na taktování (ale procesor na taktování už ne), disk máme od stejné firmy, akorát ten tvůj má 2 plotny, který je více porůchavý a s OEM Seasonicem bys měl problém s krátkou kabeláži.
au :) a myslíš, že je ta grafická karta v poměru cena/výkon o tolik lepší, nebo bych tam klidně mohl nechat tu původní, případně jinou v téhle cenové hladině?
a ještě jeden dotaz. je rozdíl mezi czc a alfou - pominu-li 890,- za poskládání v alfě?
a ještě jeden dotaz. je rozdíl mezi czc a alfou - pominu-li 890,- za poskládání v alfě?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Není. HD7870 není špatná karta, ale je nesmírně předražená. Jestli chceš ušetřit (v opačném případě bych ti doporučil o 1k dražší kartu), tak ber tu HD7850, je skoro stejně výkonná a o 1,5k levnější. 
Co se rozdílu Alfy a CZC týče, moc velký rozdíl tam asi nebude. Určitě budou mít trochu odlišné ceny (u Alfy jsem je nezkoumal), ale jinak to bude stejné - oba e-shopy jsou prověřené a zdejšími uživateli využívané.

Co se rozdílu Alfy a CZC týče, moc velký rozdíl tam asi nebude. Určitě budou mít trochu odlišné ceny (u Alfy jsem je nezkoumal), ale jinak to bude stejné - oba e-shopy jsou prověřené a zdejšími uživateli využívané.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
HD7870 sem volil protože na ni zbyly peníze, ačkoliv i HD 7850 je dobrá
Tady o špatným poměru cena/výkon ani nemluví, ba naopak.
Tady o špatným poměru cena/výkon ani nemluví, ba naopak.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tam ale nepíší o ceně v obecném měřítku, ale vzhledem k ostatním výrobcům/modelům HD7870. http://extrahardware.cnews.cz/amd-radeon-hd-7870-pitcairn-v-testu-vykon-spotreba-pretaktovani-teploty-hlucnost/strana/0/12
Obě karty jsou dobré, ale vzhledem k ceně (a ta u tohoto uživatele hraje velkou roli) se vyplatí levnější varianta. Vzhledem ke konkurenci není cena HD7870 nijak vysoká, ale má konkurenci ve vlastních řadách.
Obě karty jsou dobré, ale vzhledem k ceně (a ta u tohoto uživatele hraje velkou roli) se vyplatí levnější varianta. Vzhledem ke konkurenci není cena HD7870 nijak vysoká, ale má konkurenci ve vlastních řadách.
tak díky oběma za rady :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2436
-
od Kminek