Má tam i dovětek-cena nerozhoduje dík.Co třeba-http://www.fullstars.cz/cs/2012/09/ultrasone-edition-10-maybach-amongst-headphones
http://www.audiocubes.com/product_info.php?products_id=1375
http://www.gradolabs.com/page_headphones.php
atd.
Ono je to spíš o tom co a v jaké kvalitě posloucháš.Jestli to jsou mp3 v 16bit kvalitě tak nemůžeš čekat žádný zázrak.
Doporučte pořádný sluchátka na muziku
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Doporučte pořádný sluchátka na muziku
Pred kupou sluchadiel by som doporucoval navstevu podujatia, kde hra zivy orchester na klasicke hudobne nastroje aby si vedel ako ma zniet zvuk.
Ono to totiz vyzera tak, ze tebe nejde o kvalitu hudby, ale o basy, vela basov, velmi vela basov, co najviac basov.
Stavim sa, ze nemas kupene ani jedno CD medium s kvalitne nahranou hudbou a pokial si aj nejake kupis budes tvrdit, ze je spatne nahrane, lebo ma malo basov. Ak chces vela basov, kup si teda eqalizer a nastav si ho do V-ecka, tak ako to maju radi gadzovia z dediny. Vyjde ta to podstatne lacnejsie ako sluchatka co velmi vela basuju.
Ono to totiz vyzera tak, ze tebe nejde o kvalitu hudby, ale o basy, vela basov, velmi vela basov, co najviac basov.
Stavim sa, ze nemas kupene ani jedno CD medium s kvalitne nahranou hudbou a pokial si aj nejake kupis budes tvrdit, ze je spatne nahrane, lebo ma malo basov. Ak chces vela basov, kup si teda eqalizer a nastav si ho do V-ecka, tak ako to maju radi gadzovia z dediny. Vyjde ta to podstatne lacnejsie ako sluchatka co velmi vela basuju.
Re: Doporučte pořádný sluchátka na muziku
cus hej ja mam obycejne philips shp 2500 mam je uz asi 6 let a hrajo porad dokonale basy vysky krystalicka cistota proste parada sice nevypadaji nejak uchvatne ale pokud jde o kvalitu poslecxhu a ne o vzhled tak to je fuk ne ?? a jsu k mani uz za 350 ,- na heureka ale jestli chces fakt narez tak si kup philips shp 9800 to taky maras ze sem este nenasel sluchatka z lepsima parametrama a to uz se mel za zivot sluchatek tolik ze bych ani nespocital philips je 1cka jinak ale musim plne souhlasit s tady slovenskym kamaradem pokud poslouchas nejake orezane mptrojky s prenosovkou 128 - 320 kbps tak se nediv ze poslouchas gulas esi chces vedet jak ma znit kvalitni nahravka tak napis co poslouchas za styl a jak ti neco upecu na miru co bude mit prenosovku aspon tech 1580 kbps a nebo ti muzu vyrobit equalizacni tester to prozenes sluchatkama a poznas ci so good ci bad
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2656
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 21:36
-
- 4
- 3806
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3300
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1569
-