PC do 24 000 na hry a grafiku

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Bananos
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: pc do 24 000

Příspěvekod Bananos » 15 pro 2012 19:16

lidi diky ja chcu taktovat ale jelikoz ted nemam na nejaky turbo chladic tak to necham na jindy az budu mit kasu tak si koupim poradny fukar ale co je na tom spatneho mit to zatim pripravene i kdyz to hned nevyuziju je sice nejsem zrovna ve svete pocitacu genius ale zacatecnik taky ne a to co si mi tam nabidnul Clorky to je celkem v cajku ale ja osobne nemam moc rad radeony raci nvidia vij je to trochu proti proudu ale osobni skusenosti mi nedovoli jinak jo a jestli muzu jaky mate nazor vse obecne na firmu asus nekdo rika ze nahovno ale ja si nemuzu stezovat

Reklama
Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: pc do 24 000

Příspěvekod Clorky » 15 pro 2012 19:39

ASUS Hodně vylepšuje grafiky všelijakými hloupostmi, co já vím, tak si nikdo nestěžoval.

V tvém cenovém sagmentu je ale opravdu nejrozumnější volba zvolit AMD, Radeon HD 7950 je skutečně velice výkonná a spolehlivá grafika, která ti zaručí každou dnešní hru ve Full HD na maximální detaily. Je výborně taktovatelná, a poslouží ti dlouho.
Pokuď Nvidii, pak jedině GTX 670, která je ale dražší a nenabídne tolik možností.

Bananos
nováček
Stav:

Re: PC do 24 000 na hry a grafiku

Příspěvekod Bananos » 16 pro 2012 22:05

ok asi mas pravdu kazdopadne diky za rady

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jakou grafiku