To s tím FX vypadá docela dobře, teď mám http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 4000000KOF ...tak snad by tam měl být značný rozdíl. Jde mi na tomhle pc jen o hry. Chci zkusit rozjet Battlefield 3, i kdyby na nízké detaily, ale s normálním FPS.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Led 2013 21:44) ---
Jo a ještě u těch ramek...je nějaký rozdíl mezi 2x2GB kit a 4GB v jedné? Finančně tolik ne, ale co se spíše doporučuje na hry?
nová Základní deska + jádro Vyřešeno
Re: nová Základní deska + jádro
BTF3 to rozjede určitě. Lepší je dle mého rozložení 2x2GB, ale jestli budeš kupovat tu desku Gigabyte GA-B75M-D3V tak bych vzal 1x4GB, když by byla potřeba abys mohl později dokoupit ještě jednu. Rozdíl bude mikrominimální a ve hrách už téměř žádný 

Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš ovšem dobrý procesor.Ten Core2Duo má výkon skoro jako Athlon X4 641.To mi netvrď,že nerozjedeš Battlefield 3 hladce na střední detaily.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
No tak C2D nemá na Athlon X4 641, ale i tak je to dobrý CPU (donedávna jsem měl C2D E8300 tak vím o čem mluvím), ale samozdřejmě oproti i5 je ten výkon malý.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

Tak už mám od včera vše doma. Dokonce se mi to povedlo i na poprvé všechno vyměnit (MB jsem sám celou měnil poprvé...byl jsem donucen užít manuálu). Při prvním spuštění se vše rozeběhlo, na chvilku vypadlo a potom se rozeběhlo znovu a od té doby vše běží naprosto dokonale. Děkuji za rady :) ...jen jsem nezapojil mechaniku, protože mi z ní předtím vedla do desky "kšanda" , nebo jak se tomu říká, a na nové desce na ní není zdířka. Ta deska předtím byla docela stará, ale byla větší. Je na to na nové desce nějaký jiný spoj, nebo to tam prostě chybí? Mechaniku v nejhorším oželím, ale nainstalovat ovladače z přiloženého DVD byl docela problém, když na DVD byly ovladače na síťovou kartu, jinak bych si je stáhl z internetu. Musel jsem si DVD překopírovat na ext. disk na jiném počítači 

- Martab
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
To do té desky nedáš (aspoň né bez redukce) je to IDE mechanika která je už "zastaralá" a dnes už se na všechno používá SATA.
Jinak to žes musel vzít manuál to není nic špatného, vem si že někdo to tam "naflágá" a potom si stěžuje že to nejede a přitom stačí vzít manuál, navíc i já se třeba dívám do manuál když zapojuju ledky a tlačítka, to si nepamatuju (1. každá deska to má jinak a 2. neměním to tak často abych si to musel pamatovat
).
Nakonec zbývá popřát ať ti vše dobře a dluoho slouží
.
Jinak to žes musel vzít manuál to není nic špatného, vem si že někdo to tam "naflágá" a potom si stěžuje že to nejede a přitom stačí vzít manuál, navíc i já se třeba dívám do manuál když zapojuju ledky a tlačítka, to si nepamatuju (1. každá deska to má jinak a 2. neměním to tak často abych si to musel pamatovat

Nakonec zbývá popřát ať ti vše dobře a dluoho slouží

i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

Přesně! Všechno bych si odvodil, ale takové ty piny na tlacitko spousteni a restartu a ledky...na to jsem fakt manual potreboval 
A navíc počítač se ztišil o 100% ...teď vůbec není slyšet. Konečně se mi povedla udělat levná/kvalitní koupě :)
Tak snad se nic nerozbije
Znovu díky všem.

A navíc počítač se ztišil o 100% ...teď vůbec není slyšet. Konečně se mi povedla udělat levná/kvalitní koupě :)
Tak snad se nic nerozbije

Znovu díky všem.
- Martab
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nová Základní deska + jádro Vyřešeno
Tak hlavně ať slouží 
Jestli je to vše můžeš dát LOCK (zelená fajfka)

Jestli je to vše můžeš dát LOCK (zelená fajfka)

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2818
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
11 pro 2024 07:59
-
-
Základní deska k AMD 7 9800X3D
od viktorsavo » 06 led 2025 13:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 1898
-
od viktorsavo
08 led 2025 15:47
-
-
- 29
- 4632
-
od Sirkosta
23 kvě 2025 11:04
-
-
[RADA] Základní deska k AMD Ryzen 5 5600
od CyberCodeDroid » 07 pro 2024 17:41 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 2721
-
od CyberCodeDroid
08 pro 2024 10:26
-
-
- 2
- 723
-
od šulda