Cus, kámoš mi nabizí tenhle basák od domácího kyna, otázka je, pujde mi zapojit k PC? http://www.google.sk/search?hl=cs&q=lg+ ... B280%3B280
//*Úprava nadpisu. Rewqa
Půjde mi zapojit subwoofer?*
Půjde mi zapojit subwoofer?*
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: subwoofer
Tenhle subwoofer od domácího kina Ti přímo k PC nepůjde, musel bys přidat zesilovač, který PC neobsahuje.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
tak nějakej doporučit, aby to šlo zapojit pls 

KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučit Ti "něco" neumím, protože již hafo let nemám přehled o tom, co je na trhu, jednoduše proto, že to neptřebuji. Moje odpověď byla v teoretické rovině.
Nejlepší by bylo, kdyby Ti ten kámoš dal celé to domácí kino, které ten zesilovač, navíc určený přesně pro tenhle subwoofer, obsahuje. A samotný "subík" k PC není to pravé ořechové. Chtělo by to zvukovku nejméně 5.1, k tomu zesilovač a sestavu reproduktorů. Některé sestavy, možná i většina, má ten zesilovač pro celý komplet vestavěný v té bedně "subíku". Podle fotek z Tvého odkazu to není tenhle případ.
Nejlepší by bylo, kdyby Ti ten kámoš dal celé to domácí kino, které ten zesilovač, navíc určený přesně pro tenhle subwoofer, obsahuje. A samotný "subík" k PC není to pravé ořechové. Chtělo by to zvukovku nejméně 5.1, k tomu zesilovač a sestavu reproduktorů. Některé sestavy, možná i většina, má ten zesilovač pro celý komplet vestavěný v té bedně "subíku". Podle fotek z Tvého odkazu to není tenhle případ.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nakonec mi nabízí celý kino a zvukovku mam 7.1, pak je otázka jako to zapojim, protože sem někde četl že kino se zapojuje do kompu přes HDMI ale ten mam jenom na grafárně
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nepředpokládám, že bys chtěl filmy z kina sledovat na PC (klasická televize je přece jen lepší). Čili grafiku, potažmo HDMI bys vůbec nepotřeboval. Pak ti stačí propojit audio na PC a na kinu (k tomu budeš potřebovat kabely s koncovkami do PC a do kina) a návod k propojení bys měl najít v Návodu k obsluze toho kina. Pokud ho nebudeš mít, určitě se najde na netu. Tady zase je těžké poradit něco univerzálního.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Vybodni se na to, je to jen další krám do baráku, kterého se za měsíc nabažíš a bude překážet, navíc krám, který ti dělá problémy již teď, kdy ho ještě nemáš. Obstarej si namísto toho klasickou počítačovou sestavu 2.1, nebo 5.1 a máš to bez problémů.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdielny provider, rozdielne služby ako zapojiť
od 28_nitro_28 » 21 čer 2025 11:09 » v Sítě - hardware - 2
- 2720
-
od cervcek