Pc pro kámoše
Re: Pc pro kámoše
A myslíte , že zdroj bude stačit na tu grafiku , když je tam požadavek na 500W ? ?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Zdroj tu GTX650Ti i HD7770 utáhne, alfa to píše kvůli lidem, kteří si kupují nekvalitní zdroj s "výkonem" 500W, přitom ve skutečnosti ten jejich zdroj ani 500W nedodá...btw HD7700 má max spotřebu 80W a GTX650Ti má 110W, čili i celou sestavu utáhne bez problému i ten 400W zdroj zde navrhnutý.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Takže myslíte , že intel sestava za tuto cenu je celkem dobrý výběr? http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 3I0116QJ01
Kdyby tam pak dal i5 , tak by už neměly dělat problem ani nové hry .. Podle toho , co mám já za sestavu
Kdyby tam pak dal i5 , tak by už neměly dělat problem ani nové hry .. Podle toho , co mám já za sestavu
Asi bych sahl po teto desce http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0984YC1NSX ale zadny problem nevidim.
Jsem flegmatik no a co?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyby tam pak dal i5 , tak by už neměly dělat problem ani nové hry
To je dobrá úvaha, Pentium G do te doby postačí, dovolil sem Ti tu sestavu upravit, Gigabyte deska může být taky, ostatně jako ta tvoje MSI, rozdíl je v počtu SATA 3gb/s
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”