Dobry den chtel bych se zeptat shanim novy PC nejlepe stolni na nakou tu praci a nake hry zhruba tak do 10K mohli by jste mi neco poradit ? nejsem moc velky znalec a nechci jsi koupit nejakou sunku windows nechci v zadnem pripade vistu. doufam ze jsem to dal do spravneho fora kdyby ne omlouvam se Dekuji za odpovedi
nebo oni mi to primo uz slozi a poslou jako novy pc jo ?? fakt se omlouvam ale moc se vtom takhle nevyznam dekuji za odpovedi ja kdyztak budu mit jeste nejake veci treba vetrak atd ze stareho pc
Do mATX case není potřeba ten kabel a do klasické ATX taky ne, oni si s tím už nějak poradí.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.
Zdravím potřeboval bych poradit s výběrem pc pro kamaráda. Chce ho postavit do 40 000 kč
Je tu něco co by se dalo změnit za levnější nebo něco k vylepšení za podobnou cenu.
Hraje na 165hz 1440p
Děkuji
Poslední příspěvek
S cpu souhlas, pokud je to na hry
u AMD není úplně nutný mít paměti s tak ostrým časováním, stačí í CL36, ryzeny na to nejsou moc citlivý a rozdíl ve výkonu bude minimální
Co třeba takhle?
Dobrý den.
Mam už delši dobu Alldocube X Neo Snapdragon 660 z banggood a je nějak zpomalený.
Nepomohlo aní reset do default.
Tak koukam po něčem novějšim.
Docela se mi libi Lenovo Tab P12 s matným displejem.
Poslední příspěvek
Na co ten tablet používáš se dozvíme ... web a pošta ? Nebo hry ?
Zdravím,
koupil jsem si nový SSD disk, který jsem vyměnil za Intel Optane v notebooku od Lenovo.
Jenže problém je v tom, že SSD disk nikde není (ani v biosu) i když podle toho co jsem slyšel mělo by to být kompatibilní, ale nejsem si jistý.
Vyměněný...
Poslední příspěvek
A stacil by WD Black SN770 NVMe 1TB ?
Samsung je rychlejsi ten Pro, ale stoji o 40€ viac
Ahoj, potřeboval bych poradit o novým procesoru k sestavě. momentalně mam R5 5600 a přemýšlím že původní prodám a koupím nový, rozhoduji se R7 5700X nebo R7 5800X.
Nejsem si jistý jaký vybrat, jeden žere 65W druhý 105W.
taký otázka zní jestli to...
Poslední příspěvek
Shokata88: 3200MHz bude oficiální podporovana rychlost, ale není problém nastavit i vyšší, na té samé desce mi s Ryzenem 5600X funguji 2x 16GB 3600MHz Kingstony.