Co to znamená v grafické kartě - shader ?
- cuda jádro?
A co znamená když to nějaká grafika nemá?
shader a cuda jádro Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: shader a cuda jádro
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Víš proč sem to napsal sem a né do googlu? Protože sem čekal že mi někdo trochu pomůže... Tohle mi nic neřekne.... Zajímá mne co to znamená pro mne jako spotřebitele.... Jakej to má vliv na hry atd...... 

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pro tebe to neznamena nic. Hra/program ti pojede bezy ohledu na pritomnost CUDA, jeji funkce jsou SW cestou zastupitelne.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A jaký je rozdíl v tom, když ti to napíše někdo o tři věty kratší a nebo si to přečteš komplexně celé a pochopíš návaznosti? Co je pro tebe jako spotřebitele lepší? Trochu samostatnosti...
Tohle není jednoduché popsat pro totálního laika v této oblasti. proto jsem ti dal odkazy, kde to máš všechno v hromadě i s odkazy na pro tebe neznámé informace.
Tohle není jednoduché popsat pro totálního laika v této oblasti. proto jsem ti dal odkazy, kde to máš všechno v hromadě i s odkazy na pro tebe neznámé informace.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Dotykový Surface 5 - 10 jádro i7 1225U, 16GB, 2TB SSD
od DeNNI85 » 30 čer 2025 11:06 » v P: Hardware - 0
- 3601
-
od DeNNI85