už má najeto cosi, to už dojedu ale jestli chceš na vyzkoušení, tak za něco málo se můžem domluvit možná o prázdninách se odhodlám k reinstallu os tak to dám při jednom
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Dneska jsem si ten Smasung ssd 840 přiezl domu. Instalace os z usb 3.0 disku asi za 2 minuty. Mam 120 gb na vsecko. Mam tam w8, csgo, bioshocka a dotu. Zbyva mi asi jeste 70 giga no.
Zdravím napadlo mě, že bych se tu zeptal a dostal nějaké rady. :thumbup:
jsem student a chci si koupit první auto do 20-25k, s tím aby bylo nejlépe bez investic ( je mi jasne, ze to bude tezke , ale slysel jsem ze i takove se najdou ) nebo s co...
Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 (s podpora do 2031) Pokud Windows 10 Pro, tak Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021? Spousta internetových překupníků s licecemi nabízí licenci, podpora 10 let do roku 2031, CZ lokace - v Českém jazyce, pro MS...
Poslední příspěvek
Dotaz byl, kde licenci koupit. Pokud ta licence nema byt legalni, nema smysl za ni komukoliv platit.
Legalni zpusob ziskani Enterprise licence viz vyse, nelze instalovat Enterprise na pocitac ke kteremu
neni porizena OEM licence Professional a ta...