Ahoj, koukal jsem levně po nějakých macboocích, a jediné které jsou pro mě cenově dostupné jsou Macbooky White z bazarů, teď je tam jeden s
Intel Core 2 Duo 2,2Ghz
2GB RAM
Grafika 320MB
za 5500,- myslíte si že se to vyplatí koupit? Je to model 2009 a nikdy jsem Maca neměl tak jsem se chtěl zeptat jestli stačí na něco jako je internet, CS 1,6, WoWko atp.
dík moc
Vyplatí se Macbook White? Vyřešeno
Vyplatí se Macbook White?
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Re: Vyplatí se Macbook White?
A na co když máš NTB s i7 ?
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Chystám se ho prodávat protože jsem si koupil výkonnější PC a Noťase mám jen na Youtube,Facebook atd.
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na osmeleni zakladu prace s MacOS je to fajn, ale spousta ficur jako u novych tam neni (gesta na touchpadu, apod.). Davej si ale pozor. Apple to neumi moc s plasty a ty sasi byly strasne praskave. Normalne se ta hrana ze strany klavesnice loupala po celem obvodu. Ze začátku to apple menil v ramci reklamace, ale pak uz to nebral. Ber bud kousek co ma tu sasi uz vymenenou za novou ( ty uz byly kvalitnejsi) a nebo takovou, kde ocividne nejsou videt ani naznaky prasklin po obvodove hrane.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Vyplatí se Macbook White? Vyřešeno
Asi jsem si to rozmyslel, protože když se zamyslím tak ten noťas bude používatelný tak dva roky a pak půjde..Radši našetřím na bazarového Aira 13"
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2