Ahoj, navazuji na tohle téma http://pc.poradna.net/q/view/1049896-ul ... do-100-000 Je to můj kamarád, ano není to žádný FAKE nic podobného. Nemůžu se tam dívat na týpka co neumí ani česky a doporučuje mu tam Alienware.
Doporučil jsem mu toto :
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 0T011TBP01
Chtěl by herní PC, televizi a notebook.
Momentálně má PC (AMD Athlon II X2 240, 3GB RAM, Radeon HD4670) Notebook HP Pavilion (Celeron M 1,8Ghz,1GB RAM)
Ten PC si myslím že jsem složil relativně dobře, potřeboval bych poradit jestli tam mám nechat těch 16GB nebo jestli stačí 8GB, i když pro takovou sestavu si myslím že litr navíc se vyplatí, do budoucna hlavně. Zdroj jsem vzal radši výkonnější 680W, jinak si myslím že je to OK.
Notebook bude používat na střední, protože měl doteď du srajdu s tím Celerem tak si myslím taky že jednoznačně skok dopředu s tím že teď přes prázdniny pojede možná někam na chatu, k moři atd. tak že by si ho tam vzal a večír si v klidu něco zahrál, tak jsem mu řekl že to je také Ok, (Btw. včera si ten stejnej noťas objednával jiný známý) Televizi si taky myslím že není co vytknout.
Ještě přemýšlí nad Chytrým telefonem protože má Samsung Galaxy Mini, tak jsem mu doporučl S3 nebo S4 záleží na jeho financích.
Má někdo hlavně k sestavě, ale i k ostatním věcem nějakou výtku? Přecijen nejde o malé peníze tak je lepší se přesvědčit. Obědnávat to bude buď ještě dnes nebo v pondělí.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 15:15) ---
Málem bych zapomněl, ještě sluchátka a gamepad na FIFU do cca. 2500,- obojí
Ultra herní koutek Vyřešeno
Ultra herní koutek Vyřešeno
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ultra herní koutek
A nebylo by jednodušší říct kamarádovi, aby se rovnou zeptal tady?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Kamarád tomu asi nerozumí víc jak Carny, čili by to domlouvání a celkově konverzace byla složitější a zdlouhavější...nevidím v tom problém.
Tj, Alienware je blbost, ale celkem co tam radí, tak česky umí, za to o tvém kamarádu se to říct nedá hh
K tématu: pass
Nemůžu se tam dívat na týpka co neumí ani česky a doporučuje mu tam Alienware
Tj, Alienware je blbost, ale celkem co tam radí, tak česky umí, za to o tvém kamarádu se to říct nedá hh
K tématu: pass
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
27" s Full HD? Na 27" minimálně 2k např. Dell U2713HM.
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Ten tam má. Bylo by lepší, kdyby se k tomuto tématu začali věnovat víc lidé, kteří okolo toho hardwaru chodí víc.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdravím, protože na to téma asi 2 hodiny nikdo neodpovídal tak nakonec objednal to moje, jen k tomu přihodil S4 a tento monitor http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 23B2SX1V4V
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-