Ahoj
budu dávat moji sestavu kamarádovi a chci si sestavit novou za 13 000 kč ale chci si vzít vykonějši komponenty z té mé původní a dát mu tam o něco slabší
myslim to tak že tu mam grafiku za cca za 4 100kč tu si vemu a dam mu grafiku která bude patřit do té sestavi za 13 000 kč .
sestava:
a)
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... SQ0118BF01
b)
(sestava co mi složíte)
chci po vás
1 grafiku která bude pasovat se sestavou A
2 aby ramky si sedli ze sestavi A si rozumněli se sestavou B
3 aby grafika ze sestavi A pasovala do sestavi B
4 OS nejlepe W7 do sestavi B
komponenty:
1x CPU
1x GPU
1x 4gb ram nejspíš asi tyto
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000000XJJ
1x hdd disk
1x zdroj
1x skřín (nějakou levnou nechci za 900 + )
PC bude sloužit na hry
Mišmaš pc za 13 000 kč
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mišmaš pc za 13 000 kč
Ahoj,
Tak...nebudu teď BS, ale přejdu rovnou k tématu:
Jsem pochopil tak, že chceš nový pc za 13K a ty starší komponenty chceš dát kamarádovi...pak ale píšeš, že tu grafiku za 4 100,- kč což je právě ta HD7850 dáš do sestavy za 13k, ale to dáš mu <=takže
, teď babo raď
Ale asi si to myslel tak, že chceš prostě nový pc za 13K včetně OS
Tak...nebudu teď BS, ale přejdu rovnou k tématu:
Budu dávat moji sestavu kamarádovi a chci si sestavit novou za 13 000 kč ale chci si vzít vykonějši komponenty z té mé původní a dát mu tam o něco slabší
myslim to tak že tu mam grafiku za cca za 4 100kč tu si vemu a dam mu grafiku která bude patřit do té sestavi za 13 000 kč .
Jsem pochopil tak, že chceš nový pc za 13K a ty starší komponenty chceš dát kamarádovi...pak ale píšeš, že tu grafiku za 4 100,- kč což je právě ta HD7850 dáš do sestavy za 13k, ale to dáš mu <=takže

Ale asi si to myslel tak, že chceš prostě nový pc za 13K včetně OS
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
takhle ja si delam novou za 13 000 a tu grafiku si chci ponechat a chci mu dat ty stare komponenty
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Črc 2013 18:53) ---
a jemu chci kopit novou levnejší
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Črc 2013 18:53) ---
a jemu chci kopit novou levnejší
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
a ta sestava a,=> to je právě ta kámošova sestava? Nebo ta sestava a, je teď tvoje stará a tu právě chceš dát kamarádovi 

Nebo ta sestava a, je teď tvoje stará a tu právě chceš dát kamarádovi jj přesně
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Hm, pokud ta sestava a, je tvoje nynější a stojí 13 715,- a chceš novou znovu za 13 000,- tak budeš mít +- stejné komponenty, jaký to má smysl? 

hele a nešlo by ušetřit na grafice ?
nějakou levnější
nějakou levnější
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Proč by jsi si měl kupovat levnější grafiku než je ta HD7850, očividně levnější grafika by byla taky méně výkonější 
Na to jak jsi štědrý, tak bohatý zase naopak nejsi, aby jsi měl na rozdávání počítačů za 13 tisíc...a potom, aby Ti to nebylo líto, že ty nic nemáš, tak si koupíš znovu další a za stejnou cenu...To jsem ještě nikdy neslyšel a ani nečetl...

Na to jak jsi štědrý, tak bohatý zase naopak nejsi, aby jsi měl na rozdávání počítačů za 13 tisíc...a potom, aby Ti to nebylo líto, že ty nic nemáš, tak si koupíš znovu další a za stejnou cenu...To jsem ještě nikdy neslyšel a ani nečetl...
Tohle jsem ješte neviděl, tohle chce screen
a jako lahůdka sestavi

Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 4 Beta

Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 4 Beta
Chápu jak to myslí a udělat to jde
Přidej ještě 1500Kč a můžeš to mít na i5 a pak to už má nějakej smysl.

Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”