Rád bych vás požádal o radu a váš názor. Nadešel čas, kdy si budu kupovat nový notebook. Při výběru jsem se jen tak podíval do kategorie Ultrabook a narazil jsem na ACER Aspire M3-581TG-53314G52Makk za podle mě celkem rozumnou cenu.
Chtěl bych se vás tedy zeptat na váš názor. Vyplatí se tento Ultrabook za tuto cenu? Pokud ne, co by podle vás bylo lepší?
Dále bych se chtěl zeptat, jestli se do tohoto UltraBooku dá nainstalovat Microsoft Windows 7 a zda se vyplatí 32bit či 64bit verze operačního systému. Dále nevím, jak rozumnět položce Frekvence [GHz]: 1,6 - 1,9. Má to tedy procesor o výkonu 1,6 GHz či 1,9 GHz? Dále jsem asi špatně hledal, protože jsem nenašel ale zajímá mě, jak výkoná je grafika GF GT640 která podle všeho v něm je. :)
A nakonec by mě zajímalo takové "porovnání". Nejsem v tomhle úplně zběhlý, takže k porovnání potřebuji příklad.

Kdysi dávno mi totiž někdo tvrdil, že pokud je procesor dvoujádrový, tak se to dá brát jako by to byly dva procesory. Takže pokud mám procesor 1,5GHz a dvě jádra, tak mám v podstatě 3GHz procesor. Podle mě je to ale pitomost.

Děkuji mockrát :)