Ano, ale to já už odeslal svůj. Končím.
Tento ne. Petr tam přidal jiný kabel i se zvukem.
propojení pc s tv pomocí cinch
Re: propojení pc s tv pomocí cinch
Tak mi kámoš půjčil téměř stejnou redukci i s kabelem s video,jen na té redukci je místo s-video napsáno s-vhs,jinak je vše úplně stejné... ovšem nefunguje to,obraz žádný,je tu však ještě jeden problém...nemám u pc zjištěno jestli obraz jde na norm. monitoru,když do pc zapojím all karty a mechaniky začne pípat bzučák na desce,když nechám jen nejnutnější tj. jednu ram,disk,grafiku + to ješte utáhne disketovku tak jede normálně,tipuji to na zdroj ale opravdu nevím...
S-VHS je standard pro video, pokud pomineme fakt ze ten vstup to S-Video a ne S-VHS tak by se dalo uvazovat, ze se tim obvykle pripojovalo SVHS video k televizi. Jinak je to naprosto same, jen napis SVHS jinde nez na videorekorderu nema co delat.
Ale pozor - obvykle to funguje tak, ze mas pripojeny monitor a televize se pripojuje az jako sekundarni vystup (tzn z Windows to teprve prepnes na televizi). Pripojit pouze televizi jsem uz mnohokrat videl ze ji to proste nepozna a vystup se nezapne.
Ale pozor - obvykle to funguje tak, ze mas pripojeny monitor a televize se pripojuje az jako sekundarni vystup (tzn z Windows to teprve prepnes na televizi). Pripojit pouze televizi jsem uz mnohokrat videl ze ji to proste nepozna a vystup se nezapne.
Aha,no ono mi jde jen o vyzkoušení pc o kterém vůbec nic nevím,jak to tak vypadá tak budu muset někde sehnat asi monitor...
-
- Pohlaví:
S tou TV to můžeš zkusit. Může to fungovat. Jednou se mi dostal do ruky nový PC který jsem zapojoval a ne a ne rozeběhnout monitor. Pak mne napadlo připojit to k TV a běželo to. Jenom tam byla nějakou záhadou nastavena jako výstup TV.
Ale pokud se to nedaří na první pokus, pak asi nemáš šanci, protože po slepu to nastavit nejde.
Ale pokud se to nedaří na první pokus, pak asi nemáš šanci, protože po slepu to nastavit nejde.
Na tv to nejde no,takže budu schánět monitor
-
- Pohlaví:
To musíš. Abys to viděl na TV musel bys to nastavit na GK.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1290
-
od p3v4x