Čau, chci vědět jaký je rozdíl ve výkonu a nárůstu FPS ve hrách. Mě na těch penězích moc záleží, tak se chci zeptat mám koupit Gigabyte GTX660 nebo MSI GTX660 Ti. Ta 660 stoji 4500 a ta Ti 5200 Kč. Budu převážně hrát Crysis 3, stačí ta 660? Třeba Crysis 3 jede na 35 FPS na HIGH a ta Ti, zase NA ultra 30 FPS. Kterou mám koupit? Díky
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
GTX760 je nástupcem GTX660TI, oproti GTX660Ti má plnou pamětovou sběrnici a právě má +- stejnou cenu jako GTX660Ti, takže se víc už kvůli tomu výkonu vyplatí se vzít GTX760. GTX760 se vyplatí koupit, pokud máš na ni peníze.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Právě že mám maximálně 5000 Kč... tak přemejšlim nad tou GTX660 a Ti. Mám vzít tu 660 bez Ti? Pro mě je lepší a je výkonná ne? Rozjede hry na HIGH, dnešní nejnáročnjší typu Crysis 3 a pozdeji GTA V na PC? Díky, to je zatím vše...