Konzole vs. PC Vyřešeno
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Konzole vs. PC
Je pravda, že jsem teď na Steamu koupil pár starších her, jenž bych v klasickým obchodě nejspíš už nesehnal. Navíc většnou za směšnou cenu. A taky jak jsem narazil na Humble Bundle. I když jsou některý opravdu velký (10-12giga), tak je mám do deseti minut doma. Pokud si budu chtít koupit nějakou novinku či sběratelskou edici, půjdu do krámu (nejbližší mám něco přes 500m), jelikož novinky na Steamu jsou často tak o 1/3 dražší, než v obchodě a sběratelský kravinky na steamu jdou koupit jen ty virtuální.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Tak, tady máte GTA V na těch úžasných konzolích. Grafika je horší než GTA IV na PC a a v 0:36 se to seká

- Scofield_CZ
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
No já nevím jak vy, když máte hromadu her vypsaných na steamu co jste si koupili. To já bych radši měl pěkně krabicovky a pěkně vyskládané nad počítačem. Jednak to vypadá líp, a je z toho lepší pocit, že máš i originální obal a všecko.
PC1: Seasonic 620W|Intel Core i5 4590, 3,3 GHz |MB: MSI B85-G43|2x4GB + 2x8GB DDR3 1600MHz|MSI GeForce GTX 1060 6GB|Windows 10 Pro 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Adys301: Nech si tu zahořklost. Já hraju. Za rok za dva si to třeba zahraju i na PC. Čau.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Steam vidím jako ideální zdroj starších her, jenž už nejdou v obchodě sehnat. Ale je fakt, když vidím hru v kameným obchodě za 1200Kč a na Steamu za 20E tak krabici zpravidla oželím. Některý hry jsem si koupil v krabici i když byly na Steamu o poznání levnější. Tím byl třeba i Borderlands 2, jenž jsem chtěl ve sběratelský edici a byl jsem ochoten za to zaplatit celkem nehorázný peníze. Jenže firma kde jsem učinil předobjednávku hru prostě nedodala. Jako náhradu mě (po dohodě) poslala Borderlands 2 sice s výraznou slevou včetně poštovnýho zadarmo, ale jen základní edici. Pokud budu nějakou hru ve sběratelské edici opět kupovat, tak zcela určitě ne u ní. Když jsem hru už konečně měl, založil jsem DVD s instalací do mechaniky... a hra se stáhla kompletně ze Steamu. Když jsem chtěl koupit Seasion pass, tak se ukázalo, že v kameným obchodě prodávají jen jednotlivá DLC.
U krabicových originálních her mě vadí nutnost přítomnosti originálního média v mechanice. Občas se tato nutnost po nějaké době nějakým patchem zruší, ale... Když se po delší době opotřebuje, tak má člověk smůlu - firma by mu měla za manipulační poplatek poslat náhradní médium. Kupoval jsem přece licenci a ne médium. Ale jak všichni víme, praxe je jiná. U Steamu toto nehrozí - tam se žádné originální DVD neopotřebuje. Můžou ho samozřejmě vypnout, ale to imho MS může udělat taky a ač originální Win, tak vám poběží max měsíc. jsem toho názoru, že Steam jen tak nevypnou, jelikož je v tom příliš mnoho peněz a jeto výnosný byznys. Kdyby nebyl, jak by mohli dát na starší hru slevu i 80%.
U krabicových originálních her mě vadí nutnost přítomnosti originálního média v mechanice. Občas se tato nutnost po nějaké době nějakým patchem zruší, ale... Když se po delší době opotřebuje, tak má člověk smůlu - firma by mu měla za manipulační poplatek poslat náhradní médium. Kupoval jsem přece licenci a ne médium. Ale jak všichni víme, praxe je jiná. U Steamu toto nehrozí - tam se žádné originální DVD neopotřebuje. Můžou ho samozřejmě vypnout, ale to imho MS může udělat taky a ač originální Win, tak vám poběží max měsíc. jsem toho názoru, že Steam jen tak nevypnou, jelikož je v tom příliš mnoho peněz a jeto výnosný byznys. Kdyby nebyl, jak by mohli dát na starší hru slevu i 80%.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”