PC vs bicí

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Bicí vs Herní Počítač

Elektronický bicí Alesis DM6
9
50%
Herní PC
9
50%

Celkem hlasů: 18

Arha
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: PC vs bicí

Příspěvekod Arha » 17 zář 2013 19:30

Osobně bych vzal bicí..
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.

Reklama
danieltk
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod danieltk » 17 zář 2013 19:32

já bych bral bicí u pc si jenom kazíš oči
Moje PC:
CPU: Intel Core i3-4150
Operační paměť: Kingston HyperX Fury Blue 8GB (2x4GB) DDR3 1600
VGA: MSI R9 270 Gaming 2G
PSU: Seasonic Focus Plus Gold, 550W
HDD: Seagate Barracuda 1TB 3,5
Case: Cooler Master K350
SSD:Kingston HyperX Savage - 240GB

PCman
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod PCman » 17 zář 2013 20:23

OK ještě jsem si všiml že u té grafiky není napsaný potřebný zdroj kolik W asi bude potřeba ke grafice?

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 18 zář 2013 07:24

Pomalu již vidím na konec své kariéry, ty jsi na jejím začátku... ;-) Kdybych stál na jejím začátku dneska, rozhodně bych zvolil bicí a ne zvuk. Důvodů je celá řada. Předně stavění a balení aparátu. Bubeník sice staví škopky déle než kytaristi své cajky, ale podstatně kratší dobu, než zvukař. Bubeník sice má svého nádobí plný kufr u auta, ale rozhodně je toho méně, než kolik toho odtahá zvukař. Navíc bubeníci požívají u fanoušků zvláštního obdivu, takže jim ty škopky rádi pomohou nosit. To pochopitelně neplatí o zvukařích, protože "Co Čech, to zvukař" a vždy ten co stojí za pultem, to dělá blbě, tak co by mu někdo pomáhal :-D A nakonec jsem si nechal ten nejpodstatnější argument. Bubeníci, hned vedle basáků, mají nejvíce zářezů na svých penisech... ;-)

Určitě se začni věnovat muzice. I kdyby z toho nakonec nic většího nebylo, budeš mít jednou hafo krásných vzpomínek na mládí, kdy jsi NĚCO dělal a ne jen honil brouky na obrazovce a cintal krávoviny na FaceBooku. Jak jednou vylezeš na pódium a lidi ti poprvé zatleskají, nebudeš chtít nikdy slézt. Pamatuj, že muzika je fantastická droga. Taková, která tě nechá žít...

Ještě doplním. Osobně bych nechal Alesis stranou. Mám sice v racku spoustu let bicí modul Alesis D4 a kdykoliv jsem jej použil, nebyl jsem nikdy nespokojený, nicméně Yamaha má lepší zvuk. Nemyslím zvuk značky, ale opravdový zvuk.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Speed_dead » 18 zář 2013 09:23

Možná by si měl uvážit, kde chceš zkoušet. Z pravidelných zkoušek na bicíchch v paneláku z tebe nebudou sousedi moc nadšeni. Pokud budeš zkoušet tam, kde to nikomu nevadí, tak bych neviděl důvod je nebrat.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 18 zář 2013 09:56

Řeč je o elektronických bicích, takže ani v panelánu není důvod je nebrat... ;-)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Speed_dead » 18 zář 2013 09:59

Nikdy jsem nedělal do hudby, takže tento fakt mě jaksi unikl. :listen: Když jsem byl mladší, tak jsem bydlel v bytovce tak 200m od vilky, kde pravidelně zkoušeli Tři sestry a vím, jaký to byl randál. Ty ale samozřejmě měli klasický bicí.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 18 zář 2013 13:03

Ono ani ty elektricke nejsou uplne bezhlucne. A clovek nechyti takovy cit jako s klasikama

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 4
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”