Čau lidi potřeboval bych poradit s výběrem herního notebooku do 10 000kč chtěl bych na tom rozjet třeba battlefield 3 tak na střední požadavky kolem 30fps aby se to nesekalo
Už se v tom moc nevyznám tak si od vás nechám poradit. Řeším notebook na hry v ceně cca. 30 000,- Kč. Našel jsem 3 adepty, ale potřeboval bych pomoci vybrat, který z nich by byla lepší volba. Ani netuším, zda by bylo lepší intel nebo amd....
Jdu si zde opět pro radu od zkušenějších. Rád bych si koupil notebook, který bude sloužit i na hraní her (kromě kancelářské práce). Rád bych se pohyboval kolem 40 tis . Netrvám na numerické klávesnici, ale nechtěl menší monitor jak 15 palců....
Poslední příspěvek
Kovova konstrukce bohuzel neni odolnejsi, pouze lepe vypada. Kov na rozdil od plastu neni pruzny
a poskozeni je trvale. Jakakoliv promacklina na kovu zustane, na plastu vetsinou neni viditelna.
Je řešením použití 100 procent uhlíkových vláken jako...
Zdravím, potreboval by som prosím radu pri kúpe novej zostavy. Využitie by bolo v podstate len na prehliadač či prehrávanie videí, keďže hry už pár rokov nehrávam. Takže v podstate iba niečo skôr na kancelársku prácu.
Moja aktuálna zostava je...
Poslední příspěvek
Starý PC posuň kam chceš, ale je to pomsta. Vycházím z prvního příspěvku. Proč ta bedna a proč ten zdroj? Pro tvojí potřebu je třeba RGB a zdroj 750W?
be quiet! Pure Power 11 400W
AMD Ryzen 5 8500G
Kingston FURY Beast Black EXPO 32GB (2x16GB) DDR5...
Zdravím všetkých v tejto komunite, potreboval by som poradiť s novou PC zostavou. A to bez monitora,win a príslušenstva.
Cena uvedená je orientačná, pokiaľ ma presvedčíte že sa vyplatí ísť po ten či onen komponent cez čiaru tak nieje problém....
Poslední příspěvek
Za mě přibližně nějak takhle .
500 CZK můžeš ušetřit, když koupíš na Mironetu CPU .
Alternativně , když vezmeš CPU na Mironetu, 1 TB SSD, horší case tak se dostaneš na 7800 XT za cca 26 K CZK.
Dobrý den, chtěla bych si nechat postavit pc na hry do 40k. Poradite s vyberem komponent? Jeste dalsi otazka, na pc extra nechvatam, ma cenu stavet ted nebo se vyplati pockat na nejake novinky pro letosni rok?
Poslední příspěvek
Hraješ zřejmě na 4K televizi jako já, takže budeš potřebovat hlavně kvalitní (a drahou) grafiku.
Nové modely budou dostupné zřejmě začátkem jara, takže bych s koupí určitě počkal třeba na
RTX 5070. Případně budou levnější starší modely grafik,...