Zase az tak dobre to chladit nejde, zas az tak tu teplotu plosneho spoje pod GPU ovlivnit nelze. Navic nevis jak to bylo pouzivane doted.
Muze to fungovat roky, pul roku, tyden nebo treba taky jen 3/4 hodiny. Spousta lidi se to snazi prodat treba ve chvili, kdy zjisti ze se to vypina pri zatezi a nejde to zapnout dokud to nevychladne (nerikam ze je to tenhle pripad). Jen rikam, ze je to ta nejhorsi mozna kombinace hardware co se tyce spolehlivosti.
Navic to neni notebook z bazaru, ale na inzerat. Tudiz nejaka zaruka se bude vymahat tezko, ani ten OS nevypada zrovna legalne (Windows 7 Ultimate).
Naposledy upravil(a) petr22 dne 04 říj 2013 21:21, celkem upraveno 1 x.
Jen z principu davam pozor u neceho co je neobvykle levne a obsahuje v popisu "plne funkcni". Notebook je bohuzel zrovna vec, u ktere skutecny stav nelze overit.
Ahojte, chcem sa spýtať na názor na grafiku z bazaru za cenu cca 2000 - 3000 Kč, čo som sa koukal tak asi nejaká RTX1660 Super nebo Ti. Sú tie karty OK? Alebo by ste nedoporučili / doporučili neco jiné?
Pozdáva sa mi napr táto:
Ďakujem
Poslední příspěvek
Pert, ďakujem za názor. Tak nejak to práve cítim :-) Práve proto sa mi do toho moc nechce ísť, možno není pravdepodobnosť velká ale proste sa mi nechce riskovať že budem kupovať niečo také a vyhodím peniaze do vzduchu, kor objednávať zo zahraničia....
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
Nazdar, uvítal bych nějaký tip na notes. Není to pro mě, takže 15k je (neusmlouvatelný) strop. 15,6" uhlopříčka (nebo víc), bude primárně pro brouzdání na netu, nepřenášený, snad nějaký film, W11 předinstalovaný. Díky.
Zdravím,
Poprosil byhc místní o pomoc s výběrem notebooku pro mámu. 99% využití je : Zapnutý notas s připojenými 2 velkokapacitnimi externími disky (2tb-4tb) plus připojený externí monitor na kterém nonstop hraje něco buď z přehrávače z oněch disků...
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...