Kdo se vyzná ve zdrojích FSP Group?

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 17 říj 2013 02:39

včera, 09:25 | autor: Behemot

Namátkou jsem narazil na několik zdrojů FSP Group, které se mi zdály nové. Nakonec jsem se doslova utopil v totální kaši zhruba dvou tuctů modelů. Vyznáte se v tom někdo lépe, než já?

Při zjišťování nějakých obecných informací o zlaté OEM řadě Fortron EGN, počínající často skloňovaným modelem FSP350-60EGN, jsem dostal dojem, že řada možná brzy dostane rozšíření. Nakonec jsem se ztratil nejenom v tom, co je různě rozeseto po českých obchodech, ale vůbec si v tom nejsem schopen udělat nějaký rozumný pořádek. Seznam zdrojů s certifikací 80 PLUS Silver a Gold, které nikdy nebyly na (koncovém) trhu, je dlouhý jak písnička. Možná to vůbec nebyly standardní ATX zdroje, možná to byly prototypy.

Nyní se to ale mění a část nových řad se nějakým tajemným způsobem dostává na trh. Možná tam už nějaký pátek jsou, nesleduji to denně. Pokusme se v tom teď vyznat. A pokud má někdo víc informací než já, tak se rád poučím. O modelech Aurum se netřeba zmiňovat, zde existuje pořádek, neboť spadají pod značkovou produkci Fortron/Source a o tu se zástupce pro ČR stará dobře. U dalších modelů mám ovšem silný dojem, že se do toho montují jiné divize a je v tom jen binec.

http://diit.cz/clanek/fortron-60egn-80egn-50arn
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Reklama

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”