Dobrý den chci se zeptat jak je na tom wp8 s hrama ? třeba u androidu je to v poho je jich i dost zadarmo
a ještě se chci zeptat majtelu wp8 jak jsou s nim spokojený třeba nokie lumie520.
Hezký večer
WP8 hry
- pepazdepa858
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WP8 hry
Hry jsou, ale vážně jich neni moc. Záleží na tom, co chceš hrát. Do budoucna to ale vypadá, že her bude přibývat.
Oproti např. App Store mi na WP8 chybí větší počet her takový tý "střední třídy". Hry jako Angry Birds a Plants vs Zombies tu jsou, ale třeba PvZ stojí přes kilo. Naopak AB stojí 21 Kč a nedávno byly snad všechny verze AB zdarma.
Jestli máš Xbox nebo hraješ hry na LIVE, třeba tě potěší, že některý hry mají achievementy a dávají "G" na LIVE účet.
Někdo ti ale snad napíše víc. Já moc nehraju a těšim se jenom na oznámenej Hill Climb Racing
Jinak http://www.windowsphone.com/cs-cz/store/featured-games
Oproti např. App Store mi na WP8 chybí větší počet her takový tý "střední třídy". Hry jako Angry Birds a Plants vs Zombies tu jsou, ale třeba PvZ stojí přes kilo. Naopak AB stojí 21 Kč a nedávno byly snad všechny verze AB zdarma.
Jestli máš Xbox nebo hraješ hry na LIVE, třeba tě potěší, že některý hry mají achievementy a dávají "G" na LIVE účet.
Někdo ti ale snad napíše víc. Já moc nehraju a těšim se jenom na oznámenej Hill Climb Racing

Jinak http://www.windowsphone.com/cs-cz/store/featured-games
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
- pepazdepa858
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
xbox nemám takže na hry spíš android?
musíš si nejdřív oba systémy "ošahat" a vyzkoušet, každej upřednostňuje něco jinýho, na hry android, ale na práci a rychlý chod systému WindowsPhone. Já osobně mám Nokii Lumču 920 a naprostá spokojenost sice je trošku težší(váha), ale WindowsPhone pro mě nej systém, do budoucna se programy a hry začnou na Windowsphone vyvíjet víc a víc. Jestli vydržíš, tak do konce roku mají přibýt nějaké Lumie
.

► Zobrazit spoiler
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”