Pevný Disk Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pevný Disk
A poslední otázka. Mám tedy v Pc tamten starý disk. Chci si koupit tento nový. Půjde mi na něj KOMPLETNĚ PŘEKOPÍROVAT starý disk ??????? poté pokud by to šlo bych ten starý prodal a ten nový strčil do Pc. PS:Musím kupovat chlazení ?? Teď netuším zdaly ho v Pc u těchto disků vůbec mám. A jak je to s těmi kabely ? Půjdou tam ty ze starších disků ?
Re: Pevný Disk
Na chlazeni disku staci jeden ventilator v predni stene skrine.
Pokud ma stavajici disk teplotu pod 35 stupnu, tak je to v poradku. V kazdem pripade nesmi mit na 40 stupnu.
Pokud ma stavajici disk teplotu pod 35 stupnu, tak je to v poradku. V kazdem pripade nesmi mit na 40 stupnu.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pevný Disk Vyřešeno
Takže tu je něco v nepořádku nejspíš.
a prosím odpověď na ty kabely k disku
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Lis 2013 22:20) ---
Tak, Volal jsem přímo technikovy do Alzy a ten mi vše objasnil. Teplota prý nevadí, nějakou odchylku mít může, staré kabely půjdou, a co se týká chlazení tak to moc nepomáhám lepší je prý koupit do bedny větrák který bude foukat na disky. A co se týká té zálohy tak je lepší Kompletní záloha a je to

--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Lis 2013 22:20) ---
Tak, Volal jsem přímo technikovy do Alzy a ten mi vše objasnil. Teplota prý nevadí, nějakou odchylku mít může, staré kabely půjdou, a co se týká chlazení tak to moc nepomáhám lepší je prý koupit do bedny větrák který bude foukat na disky. A co se týká té zálohy tak je lepší Kompletní záloha a je to

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 12667
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
17 bře 2025 11:34