Zdravím do diskuze. Mám takový divný problém. Pořídil jsem nový mb GIGABYTE B75M-D3H + CPU Intel G2130. Ostatní komponenty zůstali původní a funkční až na zdroj. Je sice ATX FUNKČNÍ ale má o 4 piny méně tedy 20 nežli je na desce. Po připojení a stisku tlačítka se nic neděje. Zkoušel jsem i jiné zdroje i s ATX 24 piny a také nic. Až jsem našel doma jeden, který je typu Dell H255E-00
http://www.redplanettrading.com/Dell-N805F-FR607-H255E-00-F255E-00-Power-Supply-255w-Optiplex-360-760.html po stisku zapínacího tlačítka se také nic nedělo, ale pak jsem zkusil stisknout to na zdroji a větrák na mb se zatočil tak zkouším držet déle a deska startovala a vypla. Pak jsem zkusil stisknout tl.zapínání a už to normálně naběhlo. Zkusil jsem tedy jiné zdroje a opět nic. Ještě je tam ten druhý konektor Kde je 8pinů (bývají pouze 4) a v návodu je psáno cosi o ATX 12V 2x4. Zkoušel jsem hledat o co jde, ale nenašel...
Ještě je mi divné, když dám "vypnout" s tím Dellem tak se systém sice vypne na pár vteřin ale sám se pak opět spustí.
Máte někdo tušení co s tím může být?