Wi-Di

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Martass
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Wi-Di

Příspěvekod Martass » 31 pro 2013 22:05

Ahoj!
Chtěl bych si pořídit PC(desktop) s procesorem i3-4330.
Pokud jsem to dobře pochopil,tak tento procesor umožnuje připojení pomocí Wi-Di s TV(LG-ta má také Wi-Di)
Co mě mate tak,když kouknu např. na nějaké noťase které mají procesor s touto technologií Intel Wireless Display (podle stránek Intelu),
tak prodejce(elektroworld) ale uvádí,že tuto technologii ten noťas nemá??? Tak nevím zda prodejce špatně uvádí údaje,nebo
je zatím ještě nějaký jiný háček.....Je potřeba event. nainstalovat nějaký software?
Děkuji

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Wi-Di

Příspěvekod X » 01 led 2014 01:35

Tak si to odzkoušej, nebo se s nimi nějak domluv. Stejně, kabel je kabel, počítej s tím, že pro některá videa to nebude stíhat nebo bude občasné mrznutí či cukání obrazu.

Martass
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Wi-Di

Příspěvekod Martass » 01 led 2014 18:41

No ona je s nima těžká domluva,zatím kde jsem se ptal tak nikdo s tím nemá zkušenosti....
Mě nejde ani tak o přehrávání filmů,ale spíš použít tu TV jako monitor a pracovat jako s PC,ale bezdrátově,
nechce se mi tahat kabel přes půl pokoje(jako doteď),tím spíš že je to jenom na občasné použití,ale když už to ta televize má,
tak proč toho nevyužít.Tedy zatím ani nevím jak by se to pro toto využítí chovalo,jestli to zpoždění přenosu by nebylo moc velké!!

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”