prosim pomoc s vyberem pc na hudebni studio
prosim pomoc s vyberem pc na hudebni studio
dobry den potreboval by pocitac na sladani hudby aby byl rychly na internet grafika by mohla byt taky lepsi na video projekce na zvukovce mi ani nezalezi ponevac si chci koupit externi.jde mi hlavne o to aby byl rychly,a nechci skladany ,protoze jsem si koupil pc skladany ze stareho 2x3.6ghz ,4gb ram ,grafika taky silna pry game pc,uz jsem ho tu jednou ve sekci bespecnost spravil jak vstak pomoci vasich kolegu aspon trohu,porad funguje,ale seka se pomaly hlavne na ten internet , proste je to smejd.skracene chci pc co slape jako hodinky za rozumnou cenu do tych 10 000kc protoze se win casem zase zasvini.nebo koupit treba novou zakladni desku,zdroj atd a poskladat s toho mojeho nejaky.to by bylo levnejsi ale jestli to stoji za to?to ja prave nevim dokupy by to s vasi pomaci snad dal
predem moc diky

-
- Pohlaví:
Re: prosim pomoc s vyberem pc na hudebni studio
Proč ne skládaný? Myslíš, že ti tu doporučíme počítač složený z 5? Tady se doporučují kvalitní sestavy z czc.. neměj obavy. Složený je lepší než nějaký drahý z alzy..
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: prosim pomoc s vyberem pc na hudebni studio
Pod pojmem "rychlý, co šlape, jako hodinky..." si asi nikdo nedokáže představit, co vlastně chceš. Na všechno, co jsi zatím popsal, ti stačí i Pentium4. Pod pojmem "hudební studio" máme vidět co? Pod pojmem skládání hudby, vidíš skutečnou hudební tvorbu, nebo vykrádání druhých a spojování těchto drobných lupů do smyček? Rychlý na internet je co? Neměl by sis spíš obstarat dostatečně rychlé připojení, nebo udržovat počítač nezavirovaný? Win se zasviní, je co? Není to spíš o tom, že si instaluješ kdejakou pí...nu a tím si ho zasviníš sám? Počítač má být pracovní nástroj, ne hračka. Pokud toto budeš respektovat, není nic, čím by se zasvinil a zpomalil. Nechceš skládaný a připouštíš možnost poskládat si ho z komponent. Víš vlastně co chceš?
PS: A prosím tě, zkus alespoň trochu psát Česky. Píšeš, jako vemeno a dá hodně moc práce to po tobě rozluštit a zas tolik času nemám, abych s ním mohl plýtvat. A nejen já... Děkuji za pochopení.
PS: A prosím tě, zkus alespoň trochu psát Česky. Píšeš, jako vemeno a dá hodně moc práce to po tobě rozluštit a zas tolik času nemám, abych s ním mohl plýtvat. A nejen já... Děkuji za pochopení.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2785
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
31 bře 2025 19:37